Cautare

61321 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (6.83 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Din acest motiv, presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, le-a dat un termen de doua saptamani prefectilor si subprefectilor liberali pentru ca acestia sa se decida daca de la 1 ianuarie 2006 vor sa mai ramana in politica sau aleg administratia.
De 1 Mai, social-democratii din Brasov au impartit mici si bere, in timp ce liberalii din Suceava au plantat peste o suta de pomi in parcul de langa Cetatea de Scaun.
Liderul PSD a inceput ieri-dimineata o vizita in judetul Suceava, prima oprire fiind in comuna Arbore, localitatea suceveana cel mai grav afectata de ploile din ultima saptamana.
Pretedintele Organizatiei judetene Suceava a PSD, Gavril Marza, i-a avertizat pe preotii din judet ca va sesiza Sinodul daca vor continua sa se implice in campania electorala.
Liderii PDL Emil Boc si Theodor Stolojan l-au criticat, duminica, la Suceava, pe premierul Tariceanu, care "se face ca nu stie" de salariile "nesimtite" de zeci de mii de euro ale unor angajati din agentii guvernamentale, democrat-liberalii sustinand ca este necesara o reforma a bunului simt.
Presedintele PNL Crin Antonescu s-a declarat sceptic in privinta posibilitatii ca Traian Basescu sa se retraga din cursa pentru prezidentialele din aceasta toamna. ... De 5 ani, din prima zi a mandatului sau, nu a avut decat o preocupare - sa candideze la un nou mandat.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Suceava, ca slaba dezvoltare a agriculturii e cauzata de neatragerea fondurilor europene. ... Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
Considerata la lansare cea mai sigura bancnota din Romania, bancnota de un milion de lei a inceput sa fie deja falsificata.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Salvamontistii din Mures au intrat in masiv cu o echipa de sase persoane si un snowmobil, a anuntat Serviciul Salvamont. De asemenea, la Toplita este pregatita sa intervina o echipa de salvamontisti harghiteni care asteapta informatii de la echipele Salvamont din Mures si Suceava.
Senatorul PSD de Suceava Gavril Marza trage un semnal de alarma asupra cultelor sa nu intre in parteneriat cu PDL.
Liberalii vor sa-l propulseze in fruntea CJ Buzau pe senatorul Cristinel Bagiu, care il elimina astfel din carti pe social-democratul aspirant la un nou mandat, Victor Mocanu.
Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Bela Marko, a declarat imediat dupa anuntarea estimarilor la inchiderea urnelor, ca Uniunea a primit oferte de colaborare atit din partea UN PSD+PUR, cit si din partea Aliantei D.A.
Calvar pentru bolnavii din Suceava. ... Din acest motiv oamenii sunt nevoiti sa se deplaseze in alte orase din tara, ori sa astepte pana cand starea de sanatate se agraveaza.
Primul convoi cu ajutoarele din Franta sosite la Constanta cu vaporul pleaca din port spre hub-ul de la Suceava.
Sute de pasageri au ramas blocati in aeroportul din Suceava, dupa ce aeronavele cu care urmau sa calatoreasca nu au putut decola din cauza cetii dense.
Au fost proteste in mai multe localitati din Suceava. Localnicii din satul Buda s-au alarmat dupa ce acolo a aparut structura metalica a ceea ce ei au inteles ca va fi o antena 5G.
Deputatul liberal Orest Onofrei a anuntat ieri ca intentioneaza sa renunte la mandatul de parlamentar pentru a ocupa functia de prefect de Suceava pentru care a fost desemnat de Biroul Permanent Judetean al PNL.
google-analytics.com