Cautare

8504 de rezultate pentru "bani online" (5.00 secunde)
Pentru cei care gandesc liber, online-ul este un 'must' In opinia managerului Pro TV, dezvoltarea pe internet este un "must". ... Pentru cei care gandesc liber, online-ul este un 'must'.
Banca este specializata in tranzactionari online si investitii, iar platforma sa online, Saxo Trader, ofera acces la piata in 23 de limbi investitorilor care doresc sa realizeze tranzactii cu valute, actiuni, marfuri, futures, optiuni, precum si tranzactii cu derivate si CFD-uri.
Infinit Interactive Solutions, divizia de online a Infinit Solutions, lanseaza site-ul de prezentare al unuia dintre cele mai populare automobile, atat in Romania cat si la nivel international:
Conceptul de filme gratuite online va incepe sa patrunda in Romania din luna septembrie, prin intermediul MEDIAdirect, care face parte din grupul Akamai.
Pe data de 16 septembrie, specialisti de top din industria online locala si invitati internationali s-au intalnit la Webstock 2010, cea mai importanta conferinta dedicata Social Media din Romania.
Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24. Reprezentantii noului post TV au spus ca vor sa se impuna printr-o abordare diferita a evenimentelor, centrata mai mult pe informatie si mai putin pe opinie.
"Ne concentram resursele acolo unde ne asteapta publicul, pe TV si pe online. ... Ii asteptam pe cei pasionati de business cu mult mai multe informatii pe TV si online" - Adrian Ursu - Director Integrare Editoriala Intact Media Group.
The Sun e cel mai citit si cumparat ziar din Regatul Unit, cu un public print + online estimat de NRS (National Readership Statistics) la 7.385.000 de capete, excluzand utilizatorii internationali.
Casa Rusu organizeaza Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie in magazine/ In 29 noiembrie, Casa Rusu lanseaza magazinul online de Black Friday Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal din Romania, organizeaza primul sau Black Friday in perioada 27 noiembrie - 1 decembrie 2013.
Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 163 de unitati: 25 hipermarketuri "Carrefour"; 78 supermarketuri "Market"; 59 magazine de proximitate "Express"; 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.
25 hipermarketuri "Carrefour"; 78 supermarketuri "Market"; 61 magazine de proximitate "Express"; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.
In Romania, Grupul Carrefour numara 166 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 79 supermarket-uri "Market", 61 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.
Carrefour opereaza in prezent in Romania 4 formate de magazine, cu un total de 169 de unitati: 25 hipermarketuri "Carrefour"; 79 supermarketuri "Market"; 64 magazine de proximitate "Express"; 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.
In Romania, Grupul Carrefour numara 171 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 80 supermarket-uri "Market", 65 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.
In Romania, Grupul Carrefour numara 155 de magazine dintre care 25 hipermarketuri "Carrefour", 79 supermarketuri "Market", 44 magazine de proximitate "Express", 6 magazine de proximitate "Contact" si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.
In Romania, Grupul Carrefour numara 156 de magazine dintre care 25 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 44 magazine de proximitate ‘Express‘, 6 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro
In Romania, Grupul Carrefour detine 161 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 80 supermarketuri ‘Market‘, 47 magazine de proximitate ‘Express‘, 7 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro Despre Vulcan Value Center:
In Romania, Grupul Carrefour numara 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri ‘Carrefour‘, 81 supermarketuri ‘Market‘, 47 magazine de proximitate ‘Express‘, 7 magazine de proximitate ‘Contact‘ si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.
81 - 87, FlorideLux Titulescu a fost proiectata ca un concept store 100% tehnologizat, dotata cu prima vitrina interactiva din retailul clasic romanesc, care le va permite clientilor sa interactioneze cu tot portofoliul FlorideLux, inclusiv cel online.
De asemenea, a fost o crestere de 140% a comenzilor si pe online. Cele mai multe cumparaturi online au fost facute din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Constanta.
google-analytics.com