Cautare

8504 de rezultate pentru "bani online" (3.73 secunde)
In Romania, Grupul Carrefour numara 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 218 supermarketuri (203 magazine Market si 15 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.
In Romania, Grupul Carrefour numara 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 218 supermarketuri (203 magazine Market si 15 magazine Express Orange), 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.
Mai departe, totul este 100% online. ... E.ON Flash este companie licentiata pe piata concurentiala de energie din Romania, si a devenit primul furnizor de energie 100% online de pe piata din locala. Compania ofera produse si servicii inovatoare pentru consumatorii casnici.
Platforma online ProTVPLUS.ro si TRU [the real you], cel mai nou hub dedicat creatorilor de continut, lanseaza cel mai ambitios proiect al anului:
GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:Echipele probabile: ... GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:
SONDAJ GSP online: Cine este favorita la castigarea campionatului? Steaua 35% (171 voturi) Astra 26% (128 voturi) Dinamo 24% (121 voturi) Viitorul 8% (40 voturi) Pandurii 1% (8 voturi) Alta (scrie in comentarii care) 6% (31 voturi) TOTAL:
"Tendinte in dezvoltarea afacerilor online in Romania si pe piata europeana”, "Cum sa iti dezvolti o afacere pe Internet", "Cum sa iti transformi site-ul intr-un instrument de marketing eficient”, "Secretele unei campanii de comunicare online de success”.
Aceasta unitate de masura este extrem de relativa, si pentru neinitiati ea poate fi "sursa problemelor" in derularea unei campanii online. ... Acestia intra accidental pe site, in mare majoritate din motoarele de cautare sau din campaniile online.
reprezentanti ai agentiilor si furnizorilor de servicii online, oameni de marketing, manageri si antreprenori, jurnalisti de specialitate etc.
Cu o rata de crestere ceva mai putin spectaculoasa decat in ultimii doi ani, publicitatea online va creste cu "doar 7,6 %" fata de anul trecut, se arata intr-o prognoza a TNS Media Intelligence, citata de Adage.
IAB a anuntat saptamana trecuta ca proprietarii de media online cu tehnologii proprietare de ad-serving pot obtine certificarea masuratorilor de audienta in baza unui set global de standarde, cu aplicabilitate universala.
Aflat la opusul marilor portaluri, portalul vertical, denumit si vortal, este un tip site care poate influenta decisiv o campanie publicitara online.
cea mai mare crestere a unui canal media din intreaga Europa este publicitatea online din Romania. Procentul de 75% crestere in 2005 fata de 2004 a Internet advertisingului in Romania, potrivit previziunilor specialistilor, surclaseaza toate celelalte rate de crestere din domeniul publicitatii la nivel european.
In ultimele sase luni, piata publicitatii online din Romania s-a confruntat cu o dilema de natura tehnica. Recrudescenta publicitatii online in Romania s-a suprapus cu aparitia unor formate de bannere mai mari si mai generoase, pe fondul unei treceri de la rezolutia 800x600 pixeli la 1024x768 in above-the-fold.
Analistii apreciaza ca indrazneata aceasta miscare a lui Google, care rastoarna cumva imaginea de jucator exclusiv online pe piata media. ... Asteptam cu infrigurare evolutia acestei noi directii spre care se indreapta gigantul publicitatii online.
Symantec ofera gazduire online de pana la 2 GB fiecarui cumparator al pachetului complet, spatiu care poate fi extins printr-o plata suplimentara. ... Pentru cei aproape 80$ cumparatorii primesc un pachet complet de securitate, 2GB spatiu de stocare online si 12 luni de acces la update-urile aplicatiei.
In mod inevitabil, cei care s-au "intalnit" online au inceput sa corespondeze, si nu de putine ori s-a intamplat sa se formeze relatii frumoase, care au avut la baza intalnirile virtuale.
Celelalte regiuni vor recupera terenul in urmatorii ani, iar in 2011 gradul de ocupare al pietei de muzica online de catre Statele Unite va fi de "doar" 50%.
In consecinta, ENISA sustine necesitatea unei actiuni comune si consecvente impotriva acestei amenintari la adresa securitatii online. ... Un computer compromis poate fi utilizat pentru orice fel de activitati infractionale online:
SeniorVisualBI este singura solutie BI de pe piata locala disponibila si in varianta SaaS, impreuna cu SeniorERP Online. ... Analizele pot fi publicate rapid online:
google-analytics.com