Cautare

40 de rezultate pentru "balul" (2.60 secunde)
Balul Stelutelor, evenimentul caritabil organizat anual de Asociatia M.A.M.E., a strans la cea de-a VII-a editie suma de 38.000 euro, fonduri ce vor asigura, pe parcursul anului 2018, serviciile de suport, consiliere si recuperare medicala, oferite copiilor bolnavi la Centrul Stelutelor.
Sambata, 15 aprilie, PD Mangalia organizeaza "Balul Iepurasului", la Discoteca "Why Not" din statiunea Neptun, la care sunt invitati atat membrii Organizatiei de Tineret a partidului, cat si cei "care vor sa fie cunoscuti si ce doresc sa se implice".
Premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Vasile Blaga au fost provocati la Balul Academiei Catavencu sa urce pe "ADAmobil", un fel de bicicleta cu doua ghidoane indreptate unul spre celalalt, prinse intre ele, pentru a arata ca relatia dintre PNL si PD este "sudata bine".
Mare dezbatere morala despre scenele de la balul bobocilor de la Cluj. Eu cred ca chestiunea e alta: fetele acelea (daca n-or fi stiind altceva!) au invatat ca banana trebuie muscata si mancata.
Chiar daca Sfanta Maria Mica a fost la inceputul saptamanii, reprezentantii PSD au organizat miercuri balul devenit deja traditional in sanul partidului.
'Schimbari de lideri de grupuri parlamentare vor deschide balul noii sesiuni legislative din aceasta toamna. Liderul PSD, Victor Ponta se va rafui cu fostii sustinatori ai lui Mircea Geoana, precum Viorel Hrebenciuc si Ion Toma.
Dupa o pauza ne(meritata) in care s-a socializat pe holuri, reincepe balul. Cei trei candidati sunt poftiti pe scena.
- la un dejun cu unii membri ai cabinetului si parlamentari (4 bilete) - la o cina cu vicepresedintele (4 bilete) - la un pranz cu doamnele (8 bilete) - la Receptia Victoriei, an enterteinment-filled welcome reception (8 bilete) - la o cina la lumina lumanarilor, la care vine (special appereance) si presedintele-ales (8 bilete) - la concertul public si focurile de artificii de pe National Mall (8 bilete) - la parada, acces VIP, adica in tribuna (8 bilete) - la Balul Inaugurarii, la care vin (special appereances) si cuplurile prezidential si viceprezidential.
Germania a deschis "balul", prin Steinbach, Romania a ratat doua atacuri consecutive, iar Hubinger a marit la 2-0 (min. 3).
Despre noi si ai nostri - numai de bine! Am deschis balul si nu ne-am facut de ras din prima. Sursa: amosnews.ro
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Marketing, marti, 27 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Chit ca va trebui sa luam in trusa de mana Toate nimicurile din lume fara de care n-ai mai fi tu, Toate margelele, oglinjoarele, rujurile si cerceii Toate cate-n luna si stele, fara de care N-ai apuca nici sfarsitul liniei de tramvai 41 Daramite ditamai cataclismul universal Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Dar te rog sa nu-mi faci o scena tocmai acum Daca n-o sa aiba loc esarfa-rosie, esarfa verde si clama de par sidefie, Pentru numele lui Dumnezeu, ne pregatim de urgie Nu pentru balul bobocilor, ceaiul dansant sau petrecerea de Craciun Lasa si tu un pic de la tine, zece, douazeci de bratari, Si, mai ales, lasa deoparte toate cele n perechi de pantofi.
Impresionat de comedia Funeralii fericite, celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat sa semneze pentru prima data coloana sonora a unui film romanesc, dupa ce a cucerit milioane de spectatori in Franta cu muzica pentru productii cinematografice reputate, printre care se numara si capodopera lui Ettore Scola, Balul.
Conform apropiatilor omului de afaceri, Irinel si Alexandra s-au cunoscut in urma cu un an, la Cluj, la Balul Operei, prin intermediul nasului Matei Miko.
Teddy a fost incantat imediat ce a aflat de serile dedicate celor mici la care participa un magician, dar si de balul mascat, orele de dans modern, karaoke, de excursia pentru copii la Cabana 'Trei Brazi' si de cursurile de inot ce se desfasoara in aceasta vara la Hotelul Orizont pentru cei care aleg pachetul 'Vacanta activa - copii si parinti'.
Alex Vlad - ora 18.30 - Teatrul Municipal Traian Grozavescu, Lugoj, Balul, de William Shakespeare , regia: Sorin Misiriantu SAMBATA, 10 NOIEMBRIE - ora:
Colaborarea institutionala in domeniul asistentei sociale intre intentie si realitate SAMBATA, 18 mai 2013, Bazinul Olimpic Weekend 9.00 - 12:00 SWIMATHON 16:00 Balul ONG care va cuprinde si premierea voluntarilor si a ONGurilor cu activitati remarcabile - Palatul Administrativ
Brasovenii s-au aratat incantati de prezenta vedetei la Coffeol si de initiativa nobila a acesteia care a continuat si seara la Balul de Caritate "Deschide-ti inima!", organizat la Hotel Kronwell de catre Fundatia Kronospan si Opera Brasov.
Recent, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 109 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Referendumul a deschis balul celor doi ani consecutivi de alegeri. Anul acesta avem alegeri europarlamentare, in 2008, alegeri locale si generale, iar in 2009, prezidentiale.
google-analytics.com