Cautare

48 de rezultate pentru "balul bobocilor" (3.82 secunde)
Gustul dulce-amar al trecerii timpului o face pe poeta sa se simta straina la balul desartaciunilor lumii, dar ii da intelepciunea de a privi spre zarile de dincolo de timp:
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi. ... Evenimentul de la H20, Balul revistei Trend, al carei director este Nelu Balasa, a fost unul reusit.
La sfarsitul anului 2018, a avut loc Balul revistei Trend din Calarasi, ai carui amfitrioni au fost jurnalistii Nelu Balasa si Dan Silviu Boerescu.
Balul Stelutelor, evenimentul caritabil organizat anual de Asociatia M.A.M.E., a strans la cea de-a VII-a editie suma de 38.000 euro, fonduri ce vor asigura, pe parcursul anului 2018, serviciile de suport, consiliere si recuperare medicala, oferite copiilor bolnavi la Centrul Stelutelor.
In mod sigur, gandul dumneavoastra de a sta de vorba cu mine insumi, tocmai acum la ora bobocilor in floare.
Exista oare un interes ca Romania sa aiba un parlament al bobocilor? Concluziile le trageti singuri. Anexez raportul cu datele statistice respective despre parlamentarii americani:
"Jur sa respect legile tarii", au spus la unison cei 60 de noi experti contabili si contabili autorizati doljeni, iar dupa depunerea juramantului profesional, conducerea filialei doljene a CECCAR le-a urat "bobocilor"
- Alecu, din Asta seara dansam in familie, - Pompei, din Toamna bobocilor, - Ieremia, din serialul TV Toate panzele sus.
Poate cu exceptia preacucernicului Becali, care ar intra, probabil, in Parlament, unde ar avea ocazia sa le lipeasca cate o suta de euro pe frunte celor care vor reusi sa spuna Crezul dintr-o suflare, asa cum a facut-o recent, la un bal al bobocilor.
Cine trebuia sa le spuna celor care au organizat Superbalul Bobocilor, unde o tanara a luat foc, ca nu se pot juca cu viata unora care de-abia au iesit din copilarie?
Parintii bobocilor de clasa I au fost pusi in fata faptului implinit: o purtare nepartinitoare din partea invatatoarei fata de micutul unei familii este conditionata de o cotizatie pentru bunastarea institutiei de invatamant si a cadrului didactic.
Sambata, 15 aprilie, PD Mangalia organizeaza "Balul Iepurasului", la Discoteca "Why Not" din statiunea Neptun, la care sunt invitati atat membrii Organizatiei de Tineret a partidului, cat si cei "care vor sa fie cunoscuti si ce doresc sa se implice".
Premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Vasile Blaga au fost provocati la Balul Academiei Catavencu sa urce pe "ADAmobil", un fel de bicicleta cu doua ghidoane indreptate unul spre celalalt, prinse intre ele, pentru a arata ca relatia dintre PNL si PD este "sudata bine".
Chiar daca Sfanta Maria Mica a fost la inceputul saptamanii, reprezentantii PSD au organizat miercuri balul devenit deja traditional in sanul partidului.
'Schimbari de lideri de grupuri parlamentare vor deschide balul noii sesiuni legislative din aceasta toamna. Liderul PSD, Victor Ponta se va rafui cu fostii sustinatori ai lui Mircea Geoana, precum Viorel Hrebenciuc si Ion Toma.
Dupa o pauza ne(meritata) in care s-a socializat pe holuri, reincepe balul. Cei trei candidati sunt poftiti pe scena.
- la un dejun cu unii membri ai cabinetului si parlamentari (4 bilete) - la o cina cu vicepresedintele (4 bilete) - la un pranz cu doamnele (8 bilete) - la Receptia Victoriei, an enterteinment-filled welcome reception (8 bilete) - la o cina la lumina lumanarilor, la care vine (special appereance) si presedintele-ales (8 bilete) - la concertul public si focurile de artificii de pe National Mall (8 bilete) - la parada, acces VIP, adica in tribuna (8 bilete) - la Balul Inaugurarii, la care vin (special appereances) si cuplurile prezidential si viceprezidential.
Germania a deschis "balul", prin Steinbach, Romania a ratat doua atacuri consecutive, iar Hubinger a marit la 2-0 (min. 3).
Despre noi si ai nostri - numai de bine! Am deschis balul si nu ne-am facut de ras din prima. Sursa: amosnews.ro
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Marketing, marti, 27 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
google-analytics.com