Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, estre nemultumit de ceea ce a realizat pana acum Eugen Durbaca in postul de presedinte al Consiliului Judetului si ii cere acestuia demisia.

"Pentru ceea ce a promis Eugen Durbaca in campania din 2004 nu si-a tinut cuvantul, mai ales ca nu a facut nimic in judetul acesta in ultimii trei ani si jumatate si probabil nici nu va face. El doreste cu un imprumut sa poata sa miste ceva in ultima parte a mandatului, dar cu bani luati din alta parte oricine se poate descurca. El a facut niste promisiuni electorale si ar trebui sa-si tina cuvantul. Pentru faptul ca nu si-a indeplinit obiectivele cu care a ajuns presedinte al CJ si a fost si ajutorul meu, recunosc, ii cer personal demisia din functia de presedinte al CJ pe care sa si-o depuna in urmatoarea saptamana si sa se faca alegeri pentru un nou presedinte la CJ din randul consilierilor", sustine Ion Stefan.

La randul sau Eugen Durbaca nu pare prea afectat de dorinta liderului verzilor galateni. "Cum nu s-a facut nimic? Cum sa spuna asa ceva, cand toata lumea poate sa vada ce s-a facut pana acum? Stefan incearca sa se remarce aratand galatenilor ca are curajul sa se ia de Durbaca. Pe Durbaca il stie toata lumea, in schimb cine il stie pe Stefan?", s-a intrebat Eugen Durbaca.