Cautare

176 de rezultate pentru "ateliere" (2.95 secunde)
De asemenea, copiii sunt invitati sa participe la atelierele organizate de Clubul Soriceilor de Biblioteca - activitati de scris, interpretare si ilustrare povesti, precum si la ateliere de teatru interactiv.
Cadrul de poveste este intregit prin amplasarea unui dom gonflabil cu ateliere de creatie: origami, pictura, desen, unde cei mai talentati dintre copii vor fi premiati.
Ea a explicat ca pe langa casa propriu-zisa, muzeul detine si trei ateliere functionale: atelierul de tesut si broderie, atelierul de olarit, precum si pe cel de brutarie.
In urmatoarea perioada, editura se va concentra pe intalniri in scoli cu parinti si elevi, ateliere de lectura si o campanie de donatie de carti.
In prezent, ca si activitati noi implementate, sustine ateliere de dezvoltare personala, de comunicare si workshop-uri de cariera pe plan educational, dar si activitati de suport psihologic pentru participantii la concursuri sportive si reformari, militand spre educatia ce intregeste planul personal al fiecaruia dintre noi.
Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, intre orele 10.00 si 20.00, vor avea loc demonstratii de arta culinara si degustari de mancare cu specific asiatic, spectacole de muzica si dans traditional, prezentari de kimonouri japoneze, costume traditionale chinezesti, coreene (hanbok) sau indiene (sari), ateliere de caligrafie coreeana, japoneza, chinezeasca, hindi, workshopuri si prezentsri de cosplay si de make-up in stil asiatic, precum si expozitii de fotografie.
Iar scaderea puterii de cumparare in SUA si in Occident este o veste proasta pentru aceste ateliere de productie ale lumii.
Suceava - incondeiat de oua vineri, sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Marinescu Dan, din Ploiesti, jud Prahova - realizare tablouri din flori naturale - vineri orele 14, 00-18, 00 Ateliere de creativitate pentru copii sambata si duminica:
Sunt organizate ateliere de lucru in cadrul carora, ansamblurile straine invata un dans traditional romanesc. De asemenea, sunt planificate ore de repetitie si se asigura sistem de sunet si de lumini pentru toate ansamblurile invitate.
InfoLimfom 2014 - evenimente pentru pacientii cu limfom si reeditarea "Dictionarului de Limfom" In cadrul campaniei InfoLimfom 2014 vor fi organizate la Spitalul Clinic Coltea, in data de 17 septembrie si la Institutul Clinic Fundeni, in data de 25 septembrie, ateliere creative destinate bolnavilor cu limfom.
Vor exista 8 zone cu tematici diferite, doua scene (una mare, in Parcul Dimitrie Ghica si alta destinata copiilor, in centrul orasului), jocuri cu foc, acrobatii, ateliere de creatie, expozanti din toata tara, concerte, animatie stradala cu actori, clovni, marionete uriase, personaje de epoca si statui vivante, recitaluri de muzica clasica in aer liber, spectacole de artificii si un mega-show cu lasere.
ateliere de creatie, targuri de economie sociala, Ziua Portilor Deschise, Esentiala este crearea unei retele de colaborare intre cele sase structure de economie sociala infiintate in cadrul proiectului si alte intreprinderi de economie sociala sub egida MATCA (brand social detinut de catre Asociatia pentru Economie Sociala (AES) si coordonata de "AUR" - A.N.S.R.U).
ateliere de creatie, targuri de economie sociala, Ziua Portilor Deschise, Esentiala este crearea unei retele de colaborare intre cele 6 structuri de economie sociala infiintate in cadrul proiectului si alte intreprinderi de economie sociala sub egida MATCA (brand social detinut de catre Asociatia pentru Economie Sociala (AES) si coordonata de "AUR" - A.N.S.R.U).
Copii spitalizati la Marie Curie, vin in centrul educational dupa tratamente si au acces la o educatie de excelenta prin aportul profesorilor, invatatorilor si al voluntarilor, care vin zilnic sa le predea cursuri intensive la nivelul ciclului primar, gimnazial si liceal, limba germana, engleza, franceza, matematica, fizica, ateliere de creatie, informatica si nu in ultimul rand sa se joace cu copii intr-o camera special amenajata pentru copii cu varsta prescolara.
Copiii vor fi sprijiniti in invatare si vor participa la jocuri educative si ateliere arts & crafts. Cum te poti inscrie si in ce consta selectia?
In Romania, Fundatia Carrefour a sprijinit, intre altele, programul asociatiei OvidiuRo Fiecare copil in gradinita, Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane si programul Gradina Bio, derulat de asociatia Ateliere fara Frontiere.
In Romania, Fundatia Carrefour a sprijinit, intre altele, programul asociatiei OvidiuRo Fiecare copil in gradinita, Banca de Alimente a Crucii Rosii Romane si programul Gradina Bio, derulat de asociatia Ateliere fara Frontiere.
Astfel, acestia pot beneficia de servicii de informare si indrumare, asistenta sociala, consiliere psihologica individuala si de grup, consiliere medicala, consiliere nutritionala, consiliere juridica, ludoterapie, logopedie, ateliere de terapie emotionala, kinetoterapie, precum si ergoterapie.
Incepand cu data de 5 iunie, Ziua Mondiala a Mediului, magazinele in parcarea carora este implementat sistemul SIGUREC vor organiza ateliere de creație, concursuri cu premii si multe alte surprize pentru copiii interesati de cum pot contribui la protejarea naturii.
Cei mici au fost invitati, pentru cateva ore, sa patrunda intr-o lume de basm in care personaje costumate in printi, printese, spiridusi si eroi cunoscuti din basme i-au antrenat sa participe la jocuri si ateliere de creatie (face painting, numere de magie, baloane si figurine din baloane, teatru de papusi, LEGO).
google-analytics.com