Radio Rommania si Fundatia Vodafone Romania au organizat sambata, 6 iunie, la Sala Radio, un concert caritabil la care au fost invitati peste 700 de copii de la centre de zi si de plasament aflate in grija ONG-urilor partenere ale Fundatiei Vodafone Romania.
Dedicat Zilei Copiilor, evenimentul face parte dintr-o serie de concerte si spectacole pentru copii, organizate periodic de Radio Romania si Fundatia Vodafone.
Cei mici au fost invitati, pentru cateva ore, sa patrunda intr-o lume de basm in care personaje costumate in printi, printese, spiridusi si eroi cunoscuti din basme i-au antrenat sa participe la jocuri si ateliere de creatie (face painting, numere de magie, baloane si figurine din baloane, teatru de papusi, LEGO).
Ziua Copiilor s-a incheiat cu un spectacol sustinut de Corul de Copii Radio, Madalin Voicu, Maria Grosu, Nicoleta Luca, Bibi, Magicianul si presarat cu multe surprize care au starnit ropote de aplauze si ovatii din partea micilor spectatori.
Si pentru a da mai departe, la randul lor, ceva din bucuria acestei zile dedicate copiilor, multi dintre cei prezenti au raspuns invitatiei organizatorilor de a dona cate o jucarie pentru alti copii mai putin norocosi decat ei.