Cautare

176 de rezultate pentru "ateliere" (3.14 secunde)
In spatiul cultural Gallery, care gazduieste si evenimentul din 11 iunie 2015 sunt organizate seri de poezie, seri de lectura, lansari de carte, discutii libere cu scriitori, prozatori si poeti consacrati, cronicari, bloggeri, graficieni, ateliere si discutii cu ilustratori de carte despre designul de coperta, expozitii, concerte, prezentarea unor edituri si multe alte surprize!
*Centrul Stelutelor, centru de suport si recuperare infiintat de Asociatia MAME este destinat copiilor aflati in situatii de risc si le ofera acestora, in mod gratuit, servicii de informare si indrumare, asistenta sociala, consiliere psihologica individuala si de grup, consiliere medicala, consiliere nutritionala, consiliere juridica, ludoterapie, logopedie, ateliere de terapie emotionala, kinetoterapie, precum si ergoterapie.
In cadrul acestei sectiuni se vor organiza ateliere de pescuit, in cadrul carora se vor expune tehnici de pescuit, de confectionare a uneltelor pescaresti, etc.
Case frumoase, in culori calde sau albe, cu flori la balconase, magazinase, ateliere mestesugaresti, pana ce am ajuns la aleea pietonala Lithostroto, dedicata shoppingului.
Astfel, metodele utilizate sunt cele de educatie informala si non-formala, practice si interactive, precum discutii libere, experimente in laborator, vizite la muzee, ateliere creative, excursii de observare si de explorare, totul desfasurandu-se sub indrumarea unor specialisti dedicati din domeniul universitar.
Centrul Stelutelor, centru de suport si recuperare infiintat de Asociatia MAME este destinat copiilor aflati in situatii de risc si le ofera acestora, in mod gratuit, servicii de informare si indrumare, asistenta sociala, consiliere psihologica individuala si de grup, consiliere medicala, consiliere nutritionala, consiliere juridica, ludoterapie, logopedie, ateliere de terapie emotionala, kinetoterapie, precum si ergoterapie.
Este locul in care gurmanzii cafelelor vor descoperi branduri noi si interesante, gusturi exotice, tehnici de preparare inedite, ateliere si demonstratii ale profesionistilor.
Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare: Ionela Stanila) Ca in fiecare primavara, Muzeul Dunarii de Jos a fost implicat in organizarea programului national Scoala altfel - Sa stii mai multe, sa fii mai bun!, aflat la a cincea editie.
Copiii vor fi in largul lor la scoala PROFI caci acolo exista un colt pentru face painting, cabina pentru fotografii la minut prelucrate digital cu teme Profi, ateliere de creatie, chimie, fizica si percutie, o biblioteca Profi precum si fel de fel de jocuri cu personaje de poveste, coordonate de un maestru de ceremonii.
colocviul international Etnomuseologica, prezentari de carte, targul mesterilor populari, teatru ambulant, ateliere interactive de creatie mestesugareasca. Intrebata ce rol joaca traditiile romanesti in viata sa, Rona Hartner a precizat:
Timp de patru zile vor fi organizate peste 40 de evenimente, lansari de carte pentru copii si adolescenti, intalniri cu autori, ateliere de desenat si povestit, concursuri de creatie literara, proiectie de filme de animatie si teatru de papusi.
Dupa ce au vizitat toate cele sapte ateliere, Petra le-a spus hotarat parintilor ca vrea sa se faca olar. Dana Georgescu, co-fondator Moara de Hartie:
Programul celor doua zile de festival cuprinde experimente distractive si pe intelesul copiilor cu Fun Science, spectacole stiintifice la scena, expozitii, ateliere educative, jocuri cu obiecte stiintifice interactive, competitii de roboti si jucarii inteligente.
In fiecare vineri, la locul de joaca Gymboland din Mega Mall, pe langa activitatile cu care deja te-ai obisnuit, Asociatia Lume Buna sustine ateliere creative pentru copii.
In preajma sarbatorilor, copiii si parintii ce locuiesc in partea de sud a capitalei (si nu numai) au parte de numeroase activitati si ateliere creative in centrul comercial Sun Plaza.
Prima saptamana din 2017 (2-8 ianuarie) vine la Gymboland cu cele mai creative activitati in toate locurile de joaca pentru a da startul unui nou an cu ateliere clasice in modernele locatii.
Croitorii, ateliere de mobila, stofe, librarii, papetarii, ceaprazarie, cafenele, restaurante, cofetarii, tutun, ziare, timbre. Acesta era peisajul care-l intampina pe calarasean la tot pasul.
Special pentru cei mici au fost pregatite jocuri cu tematica Sarbatorilor de Paste, ateliere de creatie, concursuri, muzica si numere de dans sportiv.
Pe aleile parcului, copiii vor descoperi ateliere precum cele de origami, arta actorului, pictura, fun science, reciclare creativa si papusi de mana, percutie, tobe africane, precum si atelierul de pantomima.
Ateliere de creatie, jonglerii, spectacole de magie, muzica, dans, piese de teatru, stand-up comedy, Gasca Zurli si multi alti artisti.In zona Foisor, zilnic, vor avea loc spectacole de magie oferite de animatori, muzica si dans alaturi de micii artisti de la Palatul National al Copiilor.
google-analytics.com