Cautare

176 de rezultate pentru "ateliere" (2.52 secunde)
De asemenea, SAMAS a implementat si un sistem de cursuri pentru parinti, un ghid de nutritie pentru parinti si ateliere de gatit atat pentru copii cat si pentru parinti.
1955/ 1995 si Ordinul Ministerului Sanatatii nr 1563 / 2008, programul include pregatirea unui corp de educatori nutritionisti, care sa transmita aceste cunostinte catre prescolari, parinti si personalul din gradinite, prin cursuri si ateliere de nutritie sanatoasa in gradinite.
Pe 8 decembrie, intre orele 17 - 19, a avut loc la Gymboland Promenada evenimentul care incheie seria de ateliere creative caritabile Daruieste Copilarie!
Activitatile au facut parte din programul de educatie Ateliere de Antreprenoriat al Fundatiei Romanian Business Leaders, finantat de Fundatia Vodafone Romania cu aproape 68.000 de lei.
In total, platforma a inregistrat deja peste 53.000 de accesari, iar 40 dintre cei 120 de profesori psihopedagogi si logopezi din proiect au avut ocazia sa participe la cursuri de formare si ateliere, dedicate adaptarii modului de folosire a jocurilor din platforma la nevoile fiecarui copil implicat.
Parada Personajelor de Paste, Jocurile Iepurasului, dar si multe ateliere creative ii aateapta pe copii in zona main square, parter.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Belladona Art va invita sa-i aduceti pe cei mici la o intalnire cu Arta in cadrul atelierelor de vacanta Art Antipa.
Sala o vom imparti in doua, o jumatate va fi pentru copii, cu animatori, ateliere de creatie si magicieni, iar cealalta jumatate pentru adulti.
TOAMNA BUCURESTEANA 2018, IN PARCUL HERASTRAU-REGELE MIHAI I Si in acest weekend, ca la fiecare sfarsit de saptamana din luna noiembrie, in Parcul Herastrau - Regele Mihai I, la Intrarea Charles de Gaulle, zeci de producarori, mesteri, artizani si colectionari va asteapta cu bucate fel de fel, ateliere, obiecte mestesugite si de colectie la cel mai frumos festival bucurestean al toamnei:
Ca si in 2018, evenimentul cuprinde tururi ghidate, pentru a asculta privighetorile, ateliere de jocuri pentru copii, expozitii de fotografii si desene cu pasari, standuri de vanzari si un concert de muzica clasica.
Puteti targui ii vechi si noi, tesaturi, icoane si obiecte din lemn si sticla, cosmetice naturale, mobilier taranesc si obiecte vechi, podoabe si jucarii realizate manual, obiecte crosetate sau podoabe din lana impaslita, bijuterii si vestimentație, puteți participa la ateliere si demonstratii de mestesuguri sau sa stati de vorba cu mesterii Mai gasiti placinte si cofeturi, dulceturi si siropuri, branzeturi si afumaturi, zacuste si salate delicioase, limonada proaspata, miere si produse apicole, fructe si legume de sezon, poale-n brau si cozonaci domnesti, iar bucatari priceputi vor gati fel de fel de bunatati!
Duminica, 13 septembrie, intre orele 10.00 si 18.00, la MTR, Targul iconarilor si al mesterilor cruceri ofera publicului noi intalniri, ateliere si demonstratii cu artisti si mesteri iconari.
Oana Mihalascu, Director departament orientare in cariera, despre consilierea si orientarea in cariera a tinerilor, despre descoperirea valorilor, intereselor, aptitudinilor ce corespund celei mai bune profesii/ocupatii, suport dublat de ajutorul efectiv acordat in vederea dezvoltarii personale si a implinirii profesionale printr-o platforma e-job (usamvjobs.ro), prin consiliere psihologica, mentorat, ateliere de dezvoltare a competentelor, cursuri de formare profesionala si de calificare.
- Globulete din sticla, pictate manual in ateliere cu traditie din Romania; - Ceaiuri, verzi, albe sau negre cu adaosuri de fructe, condimente sau petale de flori, ambalate in cutii metalice cu totul speciale:
In prezent colaborand cu mai multe ateliere, comandand si vanzand produsele acestora, iar in prezent realizand si modele proprii. Modelele sunt multe si diversificate.
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau. Vizitatorii se pot bucura de spectacole, concerte de colinde, carusele, dar si de bucate specifice sarbatorilor si vin fiert.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com