Cautare

176 de rezultate pentru "ateliere" (2.66 secunde)
Mai mult decit atit, Eugen Gavan crede ca ar fi frumos daca &#"pe timpul verii ar fi amenajate niste ateliere de creatie undeva intre Biserica Greaca si Muzeul de Istorie”.
O alta deficienta este reprezentata de faptul ca, in cadrul Centrului de asistenta Tecuci pentru copiii cu cerinte educative speciale, nu se desfasoara niciun fel de activitati cu copiii, centrul nefiind dotat cu ateliere necesare unor astfel de activitati.
"Astfel, vor fi create cel putin 600 de noi locuri de munca in ateliere, mini-fabrici, mini-ferme de productie, iar 2.
Conform planurilor, campusul scolar ar fi inclus doua corpuri de cladire cu 48 de sali de clasa, un camin internat cu 300 de locuri de cazare, o cantina, 15 garsoniere pentru cadrele didactice, ateliere scolare, o sala de sport cu o baza sportiva pentru activitati in aer liber si un punct termic.
In prima zi s-au desfasurat ateliere de lucru, pe domenii precum economie, agricultura, educatie, sanatate, cultura, justitie si administratie iar in ultima zi a Consiliului, liderii PSD vor prezenta rapoartele si concluziile dezbaterilor.
Parohiile din toata tara au realizat numeroase proiecte dedicate tinerilor si copiilor, unele dintre ele au construit spatii destinate acestora, cluburi, ateliere.
"Voi sustine actiunea sindicalistilor" Directorul AFDJ, Mihai Ochialbescu, ne-a declarat ca, desi nu detine prea multe date despre initiativa sindicalistilor, este pentru externalizarea "unor ateliere ce sint fara rost in cadrul AFDJ".
"Sint tabacarii si mici ateliere care au mai putin de cinci angajati si lucreaza cinstit, iar acestea vor fi afectate ", spune acesta.
De pilda, turistii care se opresc la aceste ateliere, cu precadere vara, nu pot rezista tentatiei de a cumpara cu 150.000 lei o oala in care sa fiarba sarmalele.
Ateliere Grivita C.F.R. (140.000 de lei), S.C. Farmexim (20.000 de lei) si S.C. Seymi General Comimpex (23.000 de lei).
"Cardul Euro-26 ofera reduceri studentilor la comerciantii din Romania in peste 1.000 de locuri (intre 5% si 100%) la muzee, institutii culturale, cinematografe, agentii de turism, magazine de haine, ateliere foto, magazine de electronice, librarii etc.
In timp ce la noi producatorii se extindeau cu productia datorita cererii mari de pe piata, ei se organizau in mici ateliere.
edituri, persoane fizice si juridice care realizeaza documente in regie proprie, ateliere, case sau studiouri de inregistrare, BNR, Monetaria Statului, Compania Nationala Posta Romana, precum si alti producatori.
Potrivit unei directive a Comisiei Europene, transpusa si in legislatia romaneasca incepand cu 2007, deseurile IT trebuie revalorificate in proportie de 80% in fabrici specializate si nu in simple ateliere de dezmembrare ca pana acum.
Din pacate, la ora actuala in Romania nu exista ateliere de reciclare pentru aceste categorii de deseuri, insa responsabilii in domeniu spun ca s-ar putea infiinta in curand, in Buzau.
Totodata, potrivit unei directive a Comisiei Europene, deseurile IT trebuie revalorificate in proportie de 80% in fabrici specializate, si nu in simple ateliere de dezmembrare ca pana acum.
Fiecare camera este unica prin decoratiunile sale, special aduse sau facute la comanda in ateliere de renume si manufacturi din toata lumea.
„Ideea ne-a venit în urma mai multor discutii cu cei care au astfel de ateliere de confectionat mobila si care au oameni foarte buni si necalificati.
Octavian Relu Botea, lider de proiect, ne-a comunicat ca pentru o perioada de 12 luni in cadrul twinning-ului finantat din fonduri comunitare in valoare de aproximativ 800.000 euro se vor desfasura seminarii, ateliere de lucru, intalniri si vizite de studiu in Republica Ungara si Republica Ceha, in vederea indeplinirii urmatoarelor obiective:
Programul urmareste dezvoltarea contactelor de afaceri si stabilirea unor legaturi parteneriale intre IMM-uri, banci, fonduri de garantare si firme de consultanta, dezvoltarea capacitatii si a spiritului antreprenorial prin organizarea de ateliere de lucru in cadrul evenimentului cu experti de la Comisia Europeana, dezvoltarea abilitatilor inovative si consolidarea unui mediu economic competitiv, precum si cresterea numarului de noi locuri de munca si a beneficiilor aduse economiei nationale.
google-analytics.com