Cautare

2461 de rezultate pentru "astea asigurari" (4.20 secunde)
Jumatate dintre societatile de asigurari autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto (RCA) au transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) notificari privind tarifele de prima RCA, care vizeaza in mare parte scaderea primelor RCA pentru tineri, a anuntat astazi ASF.
Groupama Asigurari, companie de top in Romania pe segmentul CASCO, a lansat clauza Autocontrol, sub forma unui proiect pilot, prin care soferii pot beneficia de reduceri de pana la 40% la pretul politei, in functie de comportamentul in trafic.
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Eugen Nicolaescu desfiinteaza directiile de sanatate publica judetene si casele judetene de asigurari de sanatate Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca in perioada urmatoare vor fi desfiintate directiile de sanatate publica judetene si casele judetene de asigurari de sanatate.
Pensionarii si contribuabilii sistemului de asigurari sociale din Romania. ... Precizez acestea pentru a interpreta corect nivelul mediu al pensiei de asigurari sociale de stat, situat la 810 lei, potrivit datelor comunicate pentru luna februarie 2013.
"In practica, prevederile esentiale ale Directivei 24 sunt deja aplicate in Romania, conform Ordinului presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate nr.
Toti alergatorii care au participat la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, au beneficiat de testari gratuite, la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea.
Asigurarea poate imbraca fie forma Cardului European de Asigurari Sociale de Sanatate, fie forma unei asigurari medicale incheiate cu o firma privata. ... Asigurati-va ca informatiile sunt in contract, astfel incat sa puteti lua legatura cu societatea de asigurari, daca apar probleme.
Deoarece mutilariea genitala pur si simplu nu exista ca diagnostic in schemele companiilor germane de asigurari de sanatate. ... - Pana acum, casele de asigurari au refuzat in repetate randuri sa acopere costurile pentru tratamentele de care au nevoie victimele mutilarii genitale.
Dupa ce doctorii banateni l-au pus pe picioare, olteanul s-a dus glont la tribunal, unde a dat in judecata Casa de Asigurari de Sanatate.
Dupa ce doctorii banateni l-au pus pe picioare, olteanul s-a dus glont la tribunal, unde a dat in judecata Casa de Asigurari de Sanatate.
Sute de batrani tarandu-si sufletul pe frig, prin autobuze si tramvaie in care ii inghesuie toti pentru a obtine o hartie care sa le dovedeasca medicilor lor de familie ca au dreptul la limitatele ingrijiri gratuite la care le da dreptul intortocheatul sistem de asigurari de sanatate romanesc.
Doresc sa dau doar doua exemple de alte forme de acumulare care nu sunt prevazute nicaieri in declaratie si, daca eliminam aceasta sintagma, eu nu am sa-mi pot declara nici milionul de dolari pe care il am sub saltea, pe de-o parte, si nici creantele pe care le am la intrarea, respectiv la iesirea din mandat si astea fac parte importanta din patrimoniul meu.
Fiti atent ca ministerele astea nu i-au cheltuit inca, ministerele astea... ... Dupa parerea mea, afirmatiile astea nu pot fi facute decat de un om bolnav, bolnav la cap.
Pentru ca lucrurile astea treneaza de foarte mult timp, fac obiectul unor actiuni la instantele judecatoresti, expertize peste expertize, oameni arestati sau nu, procese individuale, inclusiv cu functionari din cadrul DGFP Dolj, lucru pe care, pana la urma, nu putem sa-l neglijam, dar este important ca lucrurile astea sa fie invatatura de minte pentru functionari, in primul rand, pentru sefii ierarhic superiori.
Pentru ca lucrurile astea treneaza de foarte mult timp, fac obiectul unor actiuni la instantele judecatoresti, expertize peste expertize, oameni arestati sau nu, procese individuale, inclusiv cu functionari din cadrul DGFP Dolj, lucru pe care, pana la urma, nu putem sa-l neglijam, dar este important ca lucrurile astea sa fie invatatura de minte pentru functionari, in primul rand, pentru sefii ierarhic superiori.
Fetele din oras erau imbracate in rochii scurte si albe de tenis si-n rochiile astea se plimbau toate la ora pranzului, impanzind strazile, si ochii te dureau de atata alb scurt. ... Imi povesteai toate astea coborand intr-o dimineata pe plaja.
- In Anglia, mai era o varianta, puteai sa iei o suma de bani suplimentar daca faceai extra-garzi si astea erau mai tot timpul disponibile in spital.
Toate masurile astea de care vorbeam, si care sunt masuri gandite clar pentru actuala putere fraudarea alegerilor - voturile din strainatate, povestea cu CNP-ul si altele - toate astea, in opinia noastra, sunt incercari, ca de la un nivel de zece la suta cat are Guvernul, sau 15-20 la suta, cat are PDL-ul sa incerce o castigare a alegerilor fie prin atacuri impotriva noastra, fie prin crearea unor aliante, uitati-va ce face UNPR-ul, uitati-va la incercarile de creare a unor diverse partide, care sa ciuguleasca de la noi, din zonele de periferie, sunt o multime de chestiuni care intra in strategiile astea si le stim.
Nu am o memorie atat de buna si nici nu mi-o umplu cu toate lucrurile astea. ... Poate ca sunt unii care s-au nascut dupa ‘90 si au devenit specialisti pana la varsta de 15 ani si au putut fi luati consilieri pe problemele astea.
google-analytics.com