Cautare

40112 de rezultate pentru "aromanii sunt romani nu albanezi nu macedoneni si nici greci" (3.77 secunde)
Astazi se implinesc 157 de ani de la Mica Unire, realizata de Alexandru Ioan Cuza pe 24 ianuarie 1859, la Bucuresti Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza, ales domn al Moldovei pe 5 ianuarie in acelasi an, a fost numit domnitor si in Tara Romaneasca.
"Lovitura de stat" a USL anuntata pentru joi nu a avut loc Presa portocalie si-a mai tras un autogol de zile mari. Un articol care trebuia si a fost exploatat de PDL a intrat in categoria marilor dezinformari ale opiniei publice.
Savin, analist politic, Chisinau Problemele geopolitice interne ale Ucrainei (continuare) Zona de stepa O alta regiune etno-culturala ar prezenta zona de stepa dintre Bugul de Sud si Nipru, Kiev si Perecop. ... al XVIII-lea era numita "Cimpia Salbatica" ("Dikoe pole") si practic n-a fost populata.
Unul din conducatorii coalitiei aflate la guvernarea Romaniei, dl Dan Voiculescu, presedintele fantomaticului Partid Conservator (ce-or fi vrand ei sa conserve?), propune o taxa suplimentara aplicata firmelor si persoanelor din Romania, pentru a colecta fondurile necesare integrarii europene.
Mariustuca.ro / Romanii considera ca bolile gastrointestinale sunt provocate de dieta dezechilirata si stresul (Autoare:
Alpha Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank Romania, Volksbank Romania si Banca Transilvania au batut, in secret, palma in privinta comisioanelor pe care urmau sa le aplice tranzactiilor financiare inca din primavara acestui an, iar cazul a ajuns in atentia Consiliului Concurentei din luna martie.
6 adulti si 2 copii sub 14 ani - am fost cu doua masini, un Daewoo Matiz (benzina) si un Renault Clio Symbol (motorina).
Începând cu 1 ianuarie 2007, si România a adoptat o politica speciala. Strainii care voiau sa munceasca în tara noastra si care proveneau din state UE care nu restrictionasera accesul lor dupa aderarea tarii noastre la UE aveau, la rândul lor, acces liber.
87% dintre romani cred ca nivelul coruptiei a crescut in Romania in ultimii 3 ani.
Romanii sunt mari amatori de paine. Practic, nu exista masa fara paine, fie ca vorbim despre micul dejun, pranz sau cina. ... Dupa cucerirea dacilor de catre romani, cultura gastronomica a poporului roman a mostenit numeroase obiceiuri culinare atat de la unii, cat si de la ceilalti.
Puteti citi in continuare textul integral al contrascrisorii lui Liviu Plesoaianu, un tanar si idealist politician roman. ... ca simplu cetatean, am fost scarbit cand am vazut cum isi bat joc Victor Ponta si Crin Antonescu de VOTURILE mele din 2012!
Directorul general al Directiei Afaceri Globale, Petru Dumitriu, a precizat, ieri, ca romanii Ilie Nelu si Adrian Gancea sunt arestati in Irak pentru incalcarea regulamentului de ordine interioara a bazei militare americane unde lucrau si deocamdata nu sunt acuzati de spionaj.
Una, inainte de desfasurarea Referendumului, intitulata Fata de slugile smechere care sunt politicienii nostri, premierul Alexis Tsipras e un erou, un erou tragic, si alta, imediat dupa anuntarea rezultatelor.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. Recunoaste ca nu prea stie sa taca, desi uneori ar fi in folosul sau.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
amfostacolo.ro:Un tur virtual al Salonicului Salonic, Salonika, Solun, Thessaloniki, Saloniki nu conteaza cum ii spui, oras numit dupa Thessalonica, sotia lui Cassander si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
De ce sunt romanii interesati de Grecia. Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
70% dintre romani NU au incredere in Guvern Aproape 70% dintre romani nu au incredere in Guvern, in timp ce pentru Parlament nivelul de neincredere este de 75%, potrivit unui sondaj Eurobarometru realizat in luna mai si dat publicitatii marti.
google-analytics.com