Cautare

40112 de rezultate pentru "aromanii sunt romani nu albanezi nu macedoneni si nici greci" (4.18 secunde)
Oficialii greci au ipotecat si aeroporturile si autostrazile, pentru a face rost de bani. Chiar si in momentul in care a devenit clar ca situatia nu mai poate fi ascunsa mult timp, Goldman a continuat sa incerce sa faca tranzactii cu Grecia.
Dibaciul plan al lui Piti I-am facut de panarama pe greci! Pai, ce hal de echipa e aia care-si da autogol? ... Si le-am demonstrat ca sunt si tampiti!
- numele Salonic (Thessaloniki), provine de la Thessalonica, sotie a lui Cassandru si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul. - Monumentele paleocrestine si bizantine din Salonic au fost inscrise in anul 1988 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
03 / 2017) (continuare) Tito nu dorea aservirea economiei iugoslave celei sovietice si nu dorea sa fie portavocea supusa a Moscovei in probleme politice si internationale.
Tricolorii i-au batut pe greci cu 1-0 HotNews.ro: ... In barajul de calificare pentru Mondialul de Fotbal din Brazilia (desfasurat in vara acestui an), Romania a fost eliminata de Grecia (3-1 in prima mansa si 1-1 pe "Arena Nationala").
Arheologii greci incep o noua expeditie menita sa descifreze misterele celui mai ciudat artefact descoperit vreodata. ... Bizarul mecanism se afla intr-o cutie de lemn, decorata cu 2.000 de caractere si este format din cel putin 30 de rotite din bronz. Nimeni nu stie istoria dispozitivului.
bolduirile din text si indicatiile pentru vorbitor sint redate dupa document. De asemenea am pastrat si time-cod-urile originale) Dragi compatrioti, Astazi, 25 ianuarie 2012, in Romania s-au nascut 508 copii si au murit 701 oameni. In fiecare zi, devenim cu 200 de romani mai putini.
sa ofere argumente convingatoare pentru opinia publica fata de refuzul acceptarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen.
Romania este considerata, alaturi de Kosovo si Turcia, un partener dezagreabil pentru UE, intr-un comentariu intitulat "Trafic de organe, eugenie si coruptie: faceti cunostinta cu noii nostri 'parteneri' europeni" si publicat pe blogul cotidianul britanic Daily Mail.
03 / 2017) Cursul luat de catre operatiunile militare dupa batalia de la Stalingrad si reorientarea strategica preconizata pentru perioada postbelica la nivelul conducerii de la Kremlin au intarit convingerea lui Stalin ca misiunea Cominternului (infiintat la initiativa lui Lenin in 1919) era pe cale de a se incheia.
(Kosovo, o regiune cu o populatie formata in proportie de 90% din etnici albanezi, a fost recunoscuta oficial, de peste 55 de state - inclusiv Statele Unite ale Americii si majoritatea tarilor membre UE, ca stat suveran si si-a declarat independenta fata de Serbia la 17 februarie 2008.) De aici si pana la aprinderea unor sentimente secesioniste in toate colturile lumii nu a mai fost decat un pas.
Milosevici si politica sa nu au murit. Traiesc bine si prospera in Comisia de Politica Externa a Parlamentului de la Belgrad. Pentru membrii acestei comisii, adevarati "milosevici" la patrat, cei 300.000 de romani/vlahi din Timoc n-au dreptul la identitate.
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul Capitalei si-a redeschis oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Conform unui studiu citat de Reuters, componenta demografica a Statelor Unite se va schimba radical pana in 2050, iar albii, care in prezent sunt majoritari, vor deveni minoritari. ... Un lucru cat se poate de veridic, care se poate intampla si in Romania.
Tu, Basescule, ii aperi pe romani? ... LUCIAN AVRAMESCU) Adresarile "catre romani" ale lui T. ... Adresarile catre romani, cu un r apasat, cu miza prostirii, au consistenta unui scuipat in obraz.
Basescu, sanctionat de romani cu respingerea ideii de republica semiprezidentiala Peste jumatate dintre romani sunt de acord cu demiterea Guvernului de catre Parlament, releva datele unei cercetari realizate de Fundatia Soros Romania in cadrul programului Studii Electorale Romanesti.
Afirmatii ofensatoare la adresa albanezilor, atribuite in mod fals presedintelui Basescu, lansate de un hacker si preluate in presa din Albania, au determinat chemarea ambasadorului roman la Tirana pentru explicatii, MAE roman exprimandu-si nemultumirea intr-o discutie cu ambasadorul albanez.
- Fata, dar tu nu stii ca pisicile nu se spala? ... - Nu a murit cand am spalat-o, a murit cand am stors-o. Nevasta face dragoste cu prietenul sotului Sotul se intoarce dintr-o calatorie, deschide usa la dormitor, iar acolo prietenul lui si sotia fac dragoste.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
google-analytics.com