Cautare

61449 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (6.66 secunde)
Prezentatorul Antena 3 si-a luat o noua pereche de ochelari si si-a lasat barba sa creasca.
Rezultatele care apar pe internet au fost prezentate in editia de joi a emisiunii Subiectiv, la Antena 3.
Pe 1 martie, vedeta de televiziune a anuntat ca va avea un copil, se pare o fetita, iar recent a primit o veste buna si in plan profesional. ... Vedeta Antena 3 a anunțat ca este insarcinata de 1 Martie, vestea venind pe pagina retelei sociale Instagram.
Imagini din camera de arme a Parlamentului, unde a patruns prin efractie irlandezul baut la sfarsitul anului trecut, au fost difuzate in exclusivitate, miercuri, la Antena 3.
Dinu Patriciu, principalul actionar al cotidianului Adevarul, Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, detinator al posturilor de televiziune Antena 1, Antena 3 si al cotidianului Jurnalul National, Sorin Ovidiu Vintu, patronul Cotidianului si al canalului Realitatea TV, s-au aliat ca si in alte dati de partea premierului.
Incidentul, mult mediatizat, cu ziarista de la Antena 1 ar trebui sa-i dea de gandit.
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura.
Realizatorul de la Antena 3 a declarat razboi retelei de socializare Facebook, dupa ce administratorii site-ului i-au blocat contul. ... Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
Cu Teo Show, Kanal D a fost pe locul trei in audiente cu 459.000 de telespectatori pe minut, dupa Antena 1, cu Acces Direct si Pro TV, cu Maruta, scrie paginademedia.ro.
Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Presedintia a sesizat CNA cu privire la "Sinteza zilei" de la Antena 3, moderata de Mihai Gadea, pentru ca in emisiune Traian Basescu a fost "atacat, jignit si acuzat pe nedrept de trustul Intact", membrii Consiliului analizand joi reclamatia Administratiei Prezidentiale.
La doar cateva ore dupa ce a acuzat trusturile Realitatea-Catavencu si Intact ca au facut intelegeri murdare cu unii politicieni pe bani publici, presedintele Basescu i-a lasat miercuri dimineata pe ziaristii de la Realitatea TV, Antena 3 si Antena 1 la sol atunci cand a plecat in Cehia.
Situatia este foarte clara, ne lipsesc 15 voturi Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
80% Guvernul Ungureanu va cadea Guvernul Ungureanu "se mai tine" in opt voturi, astfel ca posibilitatea ca acest guvern sa cada la motiunea de cenzura este de 80%, a apreciat luni deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, la Antena 3.
Asta ar insemna o transare a acestui scandal in Romania, fapt ce s-ar reduce printr-o discutie despre suspendare", a atentionat presedintele PNL, Crin Antonescu, sambata, intr-o interventie telefonica la Antena 3.
Sa nu faci niciodata politica Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a dezvaluit duminica in emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3, cuprinsul scrisorii de adio pe care tatal sau i-o adresase, inainte de a apela la gestul sinucigas, in care il sfatuieste sa nu faca niciodata politica.
Intr-un interviu la Antena 3, Adrian Nastase a declarat ca Ion Iliescu a fost cel mai bun presedinte al Romaniei Adrian Nastase a vrut sa fie presedintele Romaniei, dar a pierdut, in 2004, in fata lui Traian Basescu.
Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
Antena 1 informeaza: ... Declaratiile au fost prezentate, joi seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. Un fost consilier pe probleme economice al presedintelui american Barack Obama sustine ca omenirea este aproape de un posibil razboi.
google-analytics.com