Cautare

2198 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stroe andreea" (2.63 secunde)
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Noile magazinele din Roman, Iasi, Bucuresti si Pitesti se prezinta in format City.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Ziua 1: PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures.
Profitand de faptul ca Senatul s-a intrunit deja in sesiune extraordinara, liberalul Radu Stroe a anuntat deja ca va sesiza Comisia de aparare senatoriala - unde Stroe este vicepresedinte - pe tema cazului Ardelean.
Senatorul liberal Radu Stroe ar putea ocupa fotoliul de presedinte al Comisiei parlamentare comune de control a activitatii SRI. Ipoteza a fost lansata ieri de catre ministrul PNL pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu.
Intrebat daca existenta atator solicitari din partea comisiei inseamna ca in raportul referitor la 2004, depus de SRI, nu exista precizari pe aceste teme, presedintele Radu Stroe a explicat ca aceste subiecte provin de fapt din punctajul realizat de comisie in vederea discutiei cu Biroul Executiv al SRI.
Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, senatorul PNL Radu Stroe a declarat ieri ca membrii comisiei au avut o apreciere buna, pe alocuri foarte buna, a activitatii Serviciului Roman de Informatii si l-au considerat eficient in proportie de 85%.
De partea sa, Constantin Stroe, vicepresedintele Dacia Renault si pre-sedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania spune pentru Gandul ca, deocamdata, Renault nu are in vedere construirea unui autoturism electric in Romania, in conditiile in care autoturismele cu carburanti vor face legea cel putin 25 de ani de acum inainte.
Mai precis, in prezenta premierului Mihai Tudose si a ministrului transporturilor, Felix Stroe, reprezentantii castigatorului licitatiei, asocierea italo-japoneza Astaldi - IHI Infrastructure Systems, si, de cealalta parte, ca beneficiar, Stefan Ionita, presedintele Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au semnat certificatului de nastere pentru Pod.
Cu doar o zi inainte, liberalul Radu Stroe, presedintele Comisiei pentru controlul parlamentar asupra activitatii SRI, critica faptul ca in document a fost cuprinsa sintagma "administratie ineficienta".
Radu Stroe, in calitatea sa de secretar general al Guvernului, a precizat ca subiectul nu avea cum sa se afle pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de miercuri, avand in vedere ca nu fusese trimisa de CSAT.
In cadrul saptamanalei conferinte de presa desfasurata in cursul zilei de ieri la sediul partidului, Laura Stroe, secretarul genaral al partidului, a declarat ca reprezantantii partidului din care face parte considera ca alegerile de orice natura ar trebui sa fie accesibile si semnificative fiind pe intelesul alegatorului.
La fel, secretarul general al Guvernului, Radu Stroe, a apreciat ca biletelul la care face referire Elena Udrea nu exista. ... Acolo se fac inclusiv analize chimice ale tipului de cerneala folosit, precum si alte proceduri sofisticate de stabilire a veridicitatii inscrisurilor", a spus Radu Stroe.
Potrivit secretarului general al Guvernului, Radu Stroe, motivul invocat acum de CSAT a fost ca actele normative nu ar fi fost elaborate cu consultarea SRI, SIE sau SPP.
google-analytics.com