Cautare

1581 de rezultate pentru "antena 1 pitesti inmormantarea baiatului spanzurat" (3.61 secunde)
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
au ocupat locul doi la turneul semifinal desfasurat recent la Pitesti. Oltencele au inregistrat patru victorii, toate cu 3-0, in fata unor adversare din Pitesti, Brasov, Sibiu si Timisoara, si o singura infrangere, in fata echipei din Lugoj, care a ocupat prima pozitie.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
MASCULIN 1.500 m liber 1. ... Bogdan Mihai Petre (CSS Ploiesti) 16:02,04 200 m spate 1. ... Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Sergiu Denis Deznan (CS Olimpia Bucuresti) 00:24,96 200 m bras 1.
Ziua 1: PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Antena 3: ... Anchetatorii au stabilit ca in seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioaca s-a imbracat in uniforma de politist si a parasit domiciliul, plecand la Pitesti. ... Opt cutii cu probele din dosarul Cioaca au fost aduse in sala de judecata a Curtii de Apel Pitesti.
Deci, a poruncit dregatorul ca sa-l lege cu mainile si picioarele si asa sa-l spanzure pe el in temnita, ca toata noaptea, spanzurat, sa patimeasca pana dimineata, iar a doua zi voia sa-l chinuie pe el cumplit si apoi sa-l ucida.
De asemenea, Geoana a criticat si atitudinea PD de a-l sprijini pe presedintele suspendat, afirmand ca democratii "se agata disperati, ca funia de spanzurat" de Basescu.
Voiculescu a precizat, intr-o conferinta de presa extraordinara, ca PC este preocupat de subiectul persoanelor evacuate din casele nationalizate, avand in vedere ca "au fost situatii grele, cu unii batrani care s-au spanzurat, au murit pentru ca nu au mai avut unde sa stea".
Tocmai de aceea reprezentantii PC au tras un nou semnal de alarma pentru ca presedintele Traian Basescu sa treaca peste adversitatea politica si sa promulge legea care interzice evacuarea chiriasilor din casele nationalizate, mai ales ca au fost situatii in care batranii s-au spanzurat pentru ca au fost evacuati si nu aveau unde locui.
Ea se intreaba, in cazul in care conturile lui Ceausescu nu exista, de ce acesta a fost condamnat, de ce fratele acestuia s-a spanzurat, in pivnita, la Viena, de ce s-a sinucis presedintele completului de judecata care l-a condamnat pe Ceausescu, de ce pilotul care l-a dus pe Ceausescu a facut acelasi gest disperat si de ce ni s-a spus ani la randul ca armata nu a tras, cand de fapt a tras.
Si, pana nu fuzionati iremediabil cu democrat-liberalii, permiteti-mi un sfat: nu mai vorbiti de funie in casa fostului guvern. Pe el poporul l-a spanzurat!
Csibi Barna, functionarul public care l-a spanzurat simbolic pe Avram Iancu, putea fi demis mult mai usor. Din 2009, Csibi Barna era asociat al unei firme, iar din aprilie 2011 a devenit unic administrator al respectivei societati comerciale.
In credinta locala, scranciobul era reprezentarea simbolica a corpului lui Iuda, cel care s-a spanzurat in gradina in care l-a vandut pe Iisus iar trupul sau s-a leganat in copac timp de trei zile.
Pe tatal ei, care s-a spanzurat cand Gabriela avea cam 10 ani, l-a gasit chiar ea. Cativa ani mai tarziu, s-a sinucis si mama ei.
Andrei Giarmaty, pedofilul din Jimbolia, judetul Timis, care in luna iunie a violat si a ucis o fetita de zece ani, a murit, in urma cu cativa ani, dupa ce s-a spanzurat in celula cu un cearsaf de pat.
de la unghie incarnata pana la pacientul spanzurat, injunghiat, calcat de tramvai etc. - La UPU viata e pe muchie de cutit.
Conform acestui principiu salbatic, de partea cealalta, PSD isi ascute cutitele si isi pregateste funiile de spanzurat. Daca Liviu Dragnea este condamnat in cel de-al doilea dosar, partidul se poate retrage de la guvernare.
google-analytics.com