Cautare

1455 de rezultate pentru "antena 1 pitesti filofteia" (3.26 secunde)
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3? ... Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Contactat de EVZ, Ciutacu nu a confirmat plecarea de la Antena 3. ... Mai exact, acestuia i se promisese ca emisiunea "Vorbe grele" va fi mutata de la Antena 2 la Antena 3, in prime-time.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
TARE-TARE BOICOTUL PD-L CU OAJDEA PE POST DE HOARA Antena 3 e singura televiziune care ar putea constitui un reper pentru publicul normal la cap care vrea scaparea de regimul Basescu. ... Antena 3 - rating, regimul Basescu - perpetuarea la putere. ... Ca Antena 3 nici n-are interesul.
Antena 3 a devenit o televiziune globala.
Iar la anul va lansa un proiect foarte interesant pe Antena 3. Putem sa adaugam si oameni care au venit la Antena 3 dinspre Realitatea Tv sau dinspre posturile de televiziune mai mici, sa zicem, dar care au inteles ca in Antena 3 poti sa faci lucruri foarte variate.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. ... Deranjata de o asa-zisa "campanie de denigrare", Prodan a reziliat contractul cu Antena 1.
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
- Dan Voiculescu spunea ca a platit si pentru dezvaluirile facute de Antena 3 de-a lungul vremii. ... - Chiar inainte de aceasta decizie, la Antena 1 a fost un val de angajari si achizitii de formate.
Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD. ... Este vorba de canalele de televiziune RTV si Antena 3.
Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. ... Vedete la apa” (Antena 1)!.
Antena 3 informeaza:
Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii". Au fost scandate lozinci ca "Jos Basescu!", "Antena 3 e aici" si altele din aceeasi gama.
Domnule Ciolos, Antena va apartine! ... Antena 1 si Antena 3 nu au fost condamnate in dosarul ICA si nu au nicio vina ca proprietarul spatiilor in care functioneaza a fost deposedat de ele. ... Asadar, domnule prim-ministru, Antena va apartine!
In municipiul Pitesti au fost decupate trei colegii uninominale, ficare avand arondate si doua commune.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Fostii presedinti - si actuali disidenti ai PNL, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, au prezentat ieri, la Pitesti, o noua platforma-program pentru relansarea liberala.
google-analytics.com