Cautare

57989 de rezultate pentru "antena 1 pitesti ajutoare pentru sinistrati de la mgc international" (6.19 secunde)
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Afacerea Delphin International, care se deruleaza si la Botosani este ilegala. Aceasta este concluzia la care au ajuns politistii botosaneni care au anchetat jocul ce s-a desfasurat in judet.
JTI, din nou la TIFF cu un film de dans Corbul Alb sau despre imposibilul artei JTI si Transilvania International Film Festival (TIFF) au oferit din nou ieri seara publicului clujean un regal dedicat dansului.
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... SORIN ZLAT TRIO - Monaco Jazz Grand Prize Winner MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Cea mai antrenanta serie de concerte continua pe 28 februarie 2014 pe scena Salii Arcub din Bucuresti.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Actualitatea de Calarasi informeaza: 12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare.
A douasprezecea ediție a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
Firma EDF Services Limited, fostul operator al spatiilor duty-free din incinta Aeroportului International „Henri Coanda“ din Bucuresti, a atacat statul roman la Centrul International de Solutionare a Disputelor legate de Investitii (ICSID), tribunalul international de arbitraj de pe langa Banca Mondiala.
45 de tineri violonisti, cu varsta cuprinsa intre 6 si 24 de ani, sunt asteptati la Sinaia, intre 1 si 4 mai 2013, pentru a participa la cea mai importanta competitie internationala din Romania, ce le este dedicata:
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a.
Familiile nevoiase vor primi de la 1 noiembrie ajutor financiar pentru incalzirea locuintei. Noutatea consta in faptul ca ajutorul nu se va mai acorda sub forma de bonuri valorice, ca in anii trecuti.
Cheltuielile cu utilitatile, din ce in ce mai mari, vor apasa mai mult pe umerii romanilor dupa aderare, cand nu vor mai exista subventiile pentru energie. ... Gradul de saracie se va stabili prin anchete sociale, iar consumatorul nevoias va plati doar ce consuma.
solutiile PSD pentru depasirea crizei economice, situatia din PSD, disputa cu Mircea Geoana, strategia PSD in sesiunea parlamentara din toamna privind o eventuala motiune de cenzura, relatia cu Crin Antonescu si PNL si raspunsul la afirmatiile lui Traian Basescu privind o eventuala intrare la guvernare.
Inspectoratul pentru Concurenta Constanta a organizat ieri la sediul Primariei Orasului Ovidiu o intalnire cu agentii economici care isi desfasoara activitatea in zona acestei localitati constantene.
Doar un ales stie caa a fost urmaarit de Securitate. E vorba despre liberalul Paul Paacuraru, care, in tinerete, punea in pericol siguranta statului mergind la bibliotecile in care se gaasea literaturaa occidentalaa. Parlamentarii romani au declarat la alegerile din 2004 caa nu au faacut politie politicaa.
Sefii autoritatilor locale din Mangalia, care tin periodic audiente pentru populatia din oras, sunt, nu de putine ori, asaltati, pe langa solicitarile de rezolvare a unor probleme grave, de cereri care mai de care mai ciudate, dar si unele dureroase, in care sunt membrii aceleiasi familii isi cauta dreptatea unul impotriva celuilalt.
Statul român vrea sa acorde înca un ajutor de stat, de 57 de milioane de euro, pentru Ford România, pentru formarea personalului. Comisia Europeana are suspiciuni ca ajutorul de stat nu ar respecta legile concurentei.
google-analytics.com