Cautare

3667 de rezultate pentru "antena 1 calarasi vremea" (3.25 secunde)
7 din Calarasi. Cercul a fost organizat de Inspectoratul Scolar al Judetului Calarasi - Centrul Metodic II, grupa metodica 2. ... 7 este o structura a Liceului "Danubius" Calarasi. ... 7 din Calarasi. ... De asemenea, la eveniment a fost prezent si profesorul Constantin Croitoru - directorul Liceului "Danubius" din Calarasi.
In urma cu 10 ore, Marian Dorin Pirloaga a anuntat in publicatia online Atitudinea din Calarasi, ca pe locul vechii piete agroalimentare din municipiul Calarasi, demolata recent, au fost descoperite vestigii arheologice:
Iata cum va fi vremea in intervalul 23 octombrie - 4 noiembrie 2018, in fiecare regiune istorica a Romaniei: ... Apoi, vremea se va incalzi pana la sfarsitul primei saptamani, cand media regionala a maximelor va fi de 22-23 de grade Celsius.
MEADIAFAX - Cum va fi vremea pana pe 10 martie. ... BANAT Vremea va fi calda in primele zile ale intervalului, desi temperaturile maxime vor scadea in perioada 26 februarie - 1 martie pana la valori medii in jur de 8 grade.
Cum va fi vremea de Craciun / AmosNews Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru perioada 14-27 Decembrie 2015: ... Incepand cu 18 decembrie, vremea se va incalzi, astfel ca valorile se vor situa cu mult peste cele normale, cu maxime de 8-13 grade si minime de 2-5 grade.
Vremea in tara Marti Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, devenind local caniculara in zona de campie din Banat, Crisana si Oltenia unde va fi disconfort termic dupa-amiaza.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
Cei de la ANM atrag atentia asupra faptului ca vremea va fi anormal de calda pentru aceasta perioada, iar sansele sa avem zapada de Craciun sunt minime.
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: ... Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
In Revista Lumea Satului nr 11, 1-15 iunie 2016, paginile 10-11, a aparut un articol scris de Alexandru GRIGORIEV, intitulat: ... Reproducem articolul citat mai sus, cu mentiunea ca primarul comunei Vlad Tepes, Constantin Mihalache, precizeaza ca in situatia descrisa se afla de fapt 3 comune din judetul Calarasi:
Un cronicar al vechiului oras Calarasi, Stelica Aragea, a comparat parcul si Palatul Prefecturii din Calarasi, cu gradinile si palatul Versailles. Stelica Aragea zice ca in copilarie, Palatul si gradina din centrul orasului Calarasi pareau a fi un fel de Versailles.
Copaci cazuti peste masini la Calarasi din cauza vantului puternic! ... Catalin Nitu) Mai multe masini au fost avariate in urma cu cateva minute din cauza unei furtuni care s-a abatut peste orasul Calarasi.
De luni se strica vremea: frig, ploi si chiar zapada Vremea calda mai tine doar duminica, iar de luni ne pregatim de o toamna adevarata. Duminica, vremea se va mentine calda pentru inceputul lunii octombrie. ... La munte, vremea se va mentine calda.
Antena 3 informeaza: Vremea de Paste. ... In ultimele zile de prognoza vremea se va incalzi din nou, maximele termice urmand sa atinga, in medie, 21-22 de grade.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. ... Umilit de ziaristii de la Antena 3, Victor Ponta nu a comentat, inca.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... Vedetele Antena 3 vor fi gazde ale evenimentului si vor transforma seara de joi intr-una de neuitat.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. ... Peste 50.000 de romani au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 in Piata Constitutiei.
Prognoza meteo pentru vineri si sambata VREMEA IN BUCURESTI SI IN TARA. Temperaturile vor continua sa creasca pana la 25 de grade Celsius in anumite zone, insa vremea va fi instabila in multe regiuni. ... VREMEA in tara vineri: Vremea va continua sa se incalzeasca. ... VREMEA in tara sambata:
google-analytics.com