Cautare

2739 de rezultate pentru "andrei alexandru" (3.05 secunde)
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Tricolorii s-au impus prin golul marcat de Alexandru Maxim (90+1), desi au avut aproape o repriza un om in plus si au ratat si un penalty, prin Bogdan Stancu (55). ... Alexandru Maxim (90+1). ... Alexandru Chipciu (11. ... Alexandru Baluta (14. Andrei Ivan, 74), 19.
"Cei din urma vor fi cei din urma" (scenariul si regia artistica Gavriil Pinte, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune), "D‘ale carnavalului" (adaptarea radiofonica si regia artistica Alexandru Darie, o productie a Societatii Romane de Radiodifuziune).
Conducerea Directiei de Cultura Vrancea sustine ca de la Mausoleul Marasti au fost furate si osemintele generalului Arthur Vaitoianu, declaratia venind la cateva zile dupa ce Directia a cerut Parchetului sa verifice daca osemintele maresalului Alexandru Averescu se mai afla in cripta de la Marasti.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Alexandru i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Traian Basescu: ... Alexandru i-a transmis presedintelui Traian Basescu ca opiniile sale despre Istoria moderna a Romaniei sunt "incalificabile si impardonabile, probe ale unei ignorante ce va descalifica". Alexandru a facut aceste afirmatii intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului.
Alexandru Mazare demisioneaza din PSD Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat ca demisioneaza din PSD.
Alexandru Lazescu (foto), noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, ca este firesc ca institutia pe care o conduce sa-si reia relatiile cu Presedintia, preconizand ca in aceasta saptamana Traian Basescu ar putea aparea la o emisiune a TVR. ... Alexandru Lazescu:
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre cum trebuie puse pe roate toate canalele Televiziunii publice. ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu: ... Alexandru Lazescu:
Ideea lui Alexandru Ciucu de a oferi servicii de croitorie doamnelor a venit in momentul in care sotiile clientilor lui Alexandru Ciucu au solicitat costume pe comanda cu croiuri si influente masculine. ... Despre asta este vorba si in noua colectie a lui Alexandru Ciucu.
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii. Vreau sa ma cunoasteti exact asa cum sunt eu si la fel cum sunteti dumneavoastra", spune Alexandru Arsinel.
Recent, la Casa Universitarilor din Capitala, Alexandru Calmacu a lansat volumul Vise in paragina, o colectie de editoriale in care sunt prezentate si satirizate intamplari inedite inspirate din evolutia societatii romanesti postcomuniste.
Istoria clipei s-a asezat, astazi, pentru profesorul si scriitorul Alexandru Brad, in liturghia eternitatii Clopotele au batut, astazi, 2 martie 2019, in sambata sfanta a Mosilor de Iarna, la Panade, in Alba, intr-un vechi sat de pe malul Tarnavei, a pomenire si a ruga pentru adormitii de-a pururi, in randul carora si-a aflat locul vesniciei, la hotar de primavara, si cunoscutul scriitor Alexandru Brad, profesor pentru zeci de jurnalisti care au semnat si continua sa semneze in presa ultimelor 3-4 decenii.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
de 40.000 de euro si doua microbuze Comisarul-sef Petrisor Alexandru, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Sectiei Regionale Transporturi Craiova, si subinspectorul Mihai Ardelean, subalternul lui Alexandru in cadrul aceluiasi birou, au intrat in atentia oamenilor legii pe 24 februarie, cand un craiovean a formulat un denunt impotriva celor doi la Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj.
Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia: ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu "Un text contemporan care vorbeste despre conflictul dintre generatii.
A fost interesant, in acest context, de aflat ce parere are si unul dintre mangaliotii usor "trasi pe dreapta" de conducerea organizatiei, daca il va sustine pe liberalul care a anuntat ca este interesat de preluarea sefiei PNL Mangalia - este vorba despre consilierul local Sorin Andrei - sau daca va candida chiar el, interlocutorul nostru fiind Mircea Diaconu (foto).
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Analogia cu Mussolini nu e doar "o vorba", ci o parere fondata pe documente Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat, marti, ca el si presedintele Traian Basescu au "o relatie de oameni care au pareri diferite in anumite domenii, dar care nu exclud posibilitatea ca fiecare, fiind fiinte rationale, sa respecte parerile celuilalt si sa realizeze un acord".
google-analytics.com