Cautare

2609 de rezultate pentru "andrei alexandru" (3.68 secunde)
Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Tricolorii s-au impus prin golul marcat de Alexandru Maxim (90+1), desi au avut aproape o repriza un om in plus si au ratat si un penalty, prin Bogdan Stancu (55). ... Alexandru Maxim (90+1). ... Alexandru Chipciu (11. ... Alexandru Baluta (14. Andrei Ivan, 74), 19.
Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia: ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu Scenografia : ... Andrei si Andreea Grosu "Un text contemporan care vorbeste despre conflictul dintre generatii.
A fost interesant, in acest context, de aflat ce parere are si unul dintre mangaliotii usor "trasi pe dreapta" de conducerea organizatiei, daca il va sustine pe liberalul care a anuntat ca este interesat de preluarea sefiei PNL Mangalia - este vorba despre consilierul local Sorin Andrei - sau daca va candida chiar el, interlocutorul nostru fiind Mircea Diaconu (foto).
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Primarii localitatilor din judetul Gorj care si-au facut un obicei din a nu participa la sedintele organizate de prefectura risca sa fie amendati, dupa ce prefectul Liviu Andrei a declarat ca isi va pune juristii sa caute calea legala de sanctionare a edililor.
Analogia cu Mussolini nu e doar "o vorba", ci o parere fondata pe documente Ministrul de Externe, Andrei Marga, a declarat, marti, ca el si presedintele Traian Basescu au "o relatie de oameni care au pareri diferite in anumite domenii, dar care nu exclud posibilitatea ca fiecare, fiind fiinte rationale, sa respecte parerile celuilalt si sa realizeze un acord".
Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea, propusi presedinte, respectiv vicepresedinte ICR, audiati marti Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea vor fi audiati marti de membrii comisiilor de cultura si de politica externa ale Senatului, cei doi fiind propusi sa ocupe functia de presedinte, respectiv vicepresedinte al Institutului Cultural Roman (ICR).
Siderurgistii nu-l mai vor primar pe Dumitru Nicolae Acesta a fost raspunsul dat de Ilinca Diaconu atunci cand a fost intrebata de reprezentantii mass-media daca sustinerea pe care liderii SSS au anuntat-o pentru Andrei Lisinschi nu este una politica.
Adrian Mandoiu, Robert Bacliu - Eduard Piculeasa, Sergiu Dumitru, Catalin Tobos, Octavian Radulescu, Alex Niculescu, Adrian Ionascu, Alex Trandafir, Razvan Gavrilescu, Robert Trasca, Andrei Ghincea, Vladut Flori si Stefan Pacionel.
Andrei (24 de ani), fiul Marianei Bitang, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra Izbasa, dubla medaliata la Europenele de la Bruxelles (Belgia), aur cu echipa si aur la sarituri. Andrei si Sandra sunt impreuna de aproape doi ani.
Andrei Burtea este un tanar artist care sculpteaza in lemn. ... Andrei a fost prezent cu sculpturile sale si la expozitia organizata de Valentine’s Day, de la Sala Dalles, cand cele mai cautate au fost inimioarele pictate si crucifixurile.
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata " Morala d-lui Andrei Plesu a atins un minim istoric", pe care o puteti citi in continuare.
Piesa a fost compusa de Andrei Prodan impreuna cu Daniel Eakins, Georgiana Eakins si Radu Farcane, iar in ceea ce priveste productia, Claudiu Ursache si Tomas Tonea.
In cadrul parteneriatului cu Mosfilm, sunt programate in fiecare sambata seara, de la ora 20.00, cele mai importante filme de Andrei Tarkovski, Serghei Bondarciuk, Vladimir Mensov, Karen Sahnazarov. TVR 3 va difuza patru dintre cele mai valoroase productii ale lui Andrei Tarkovski:
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un text emotionant intitulat MARILE IUBIRI ALE LUI ADRIAN PAUNESCU: ... Puteti citi in continuare textul lui Andrei Paunescu, urmat de doua dintre sutele de comentarii: ... Andrei Paunescu - Maria Georgescu Ramane viu! Felicitari Andrei Paunescu!
Ne spunem de zeci de ori pe zi te iubesc Pentru Andrei (28 de ani), fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, timpul curge altfel, iar lumea arata diferit.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
google-analytics.com