Cautare

2743 de rezultate pentru "andrei alexandru" (3.35 secunde)
Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV Irina Bejenaru, membru fondator ANAV Veti avea ocazia sa aflati mai multe despre proiectele editoriale de succes ale Editurii ALL dedicate catorva dintre cei mai indragiti actori, veti avea ocazia sa rasfoiti, sa luati acasa carti de valoare si sa va delectati cu confesiunile memorabile ale unor mari personalitati ale vietii culturale si artistice precum Horatiu Malaele, Marin Moraru, Radu Beligan, Vladimir Gaitan, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
Sorin Oprescu stia ca este URMARIT Fostul ministru si ex-presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, la Romania TV, ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita.
Sambata, 28 noiembrie, de la ora 17, Libraria Humanitas de la Cismigiu va gazdui lansarea volumului Celula de minori de Alexandru Teodorescu, publicat recent in colectia Memorii/Jurnale a Editurii Humanitas, o reconstituire scrisa fara patetism a cotidianului inchisorilor comuniste prin care au trecut cativa tineri, la sfarsitul anilor '50.
Alexandru Rafila: ... Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie. ... Alexandru Rafila spune ca legatura intre infectia cu virusul Zika si apariatia unor malformatii congenitate la copii nascuti in aceasta perioada de mame infectate este o ipoteza care trebuie demonstrata.
dr. Alexandru Bucur: ... Magda Marincovici) Profesorul doctor Alexandru Bucur, seful Clinicii de chirurgie oro-maxilo-faciala din cadrul Spitalului Prof. ... - Alexandru Bucur:
Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. ... Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. ... Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - Bd. ... Alexandru Averescu - Str.
Noi informatii socante despre Alexandru Ivan, baiatul roman de 14 ani impuscat la marginea Romei acum cateva zile. ... Barbatul a zis ca si el, si Alexandru, au cazut intr-o ambuscada. In paralel, Politia italiana a arestat un al doilea suspect pentru uciderea lui Alexandru Ivan.
Cel care a fost luat in colimator de afacerist este inspectorul fiscal Andrei Paramanov, angajat al Directiei Generale a Finantelor Publice, cel care a participat la mai multe controale efectuate la societatea Alimentatie Publica SA, unitate la privatizarea careia a participat si Cuciureanu.
Noul cuplu este format acum din Andrei Chiliman si Vlad Moisescu. ... Conform DCNews, la conducerea platformei politice care urmeaza sa se lanseze se vor afla Andrei Chiliman si Vlad Moisescu, precum si unii dintre locotenentii lor.
De cealalta parte, contracandidatul sau pentru functia de presedinte executiv al PD Salaj, prefectul Andrei Todea, apreciaza ca Radu Capilnasiu da dovada de inconsecventa politica:
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
Andrei Vasile si sotia sa participa in acest week-end la targul colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman. ... Preturile sunt negociabile!", ne-a spus Andrei Vasile, care va fi la targul de la Piata Obor intre 4 - 6 septembrie.
Andrei si Bianca Andrei si Bianca au hotarat sa se casatoreasca si sa ofere o familie copilului lor ce va veni peste cateva saptamani.
Geologul Andrei Costin Victor participa cu un stand de bijuterii cu cristale, la targul de Florii din curtea MTR. Am venit cu spinel, granat, cercei de lapis lazuli, cercei si pandantive din sodalit, fosile, chihlimar, ne-a spus Andrei Costin Victor in curtea Muzeului Taranului Roman.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist. Sotul meu, Andrei Costin Victor, este plecat la un targ de cristale la Iasi.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR organizat de muzeu cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist. Sotul meu, Andrei Costin Victor, geolog si el, este plecat la un targ de cristale la Pascani.
Andrei Manu-Marin medic primar urolog, cu specializare in neurourologie, Spitalul Dr. ... ANDREI MANU-MARIN poate fi contactat la Cabinetul UROANDROMED din Sos.
Suntem obligati sa trimitem oameni si masini pe teren pentru fiecare cioara care a cazut din pom sau pentru un porumbel cu capul pe spate pentru ca primariile si consiliile locale nu cunosc legea si nu au informat cetatenii ca ei si medicii veterinari din localitati trebuie sa fie anuntati primii", a explicat Andrei Butaru, directorul DSVSA Dolj.
Se poate spune ca elementul de noutate al evenimentului l-a reprezentat participarea lui Andrei Lisinschi, care a disparut de pe scena politica imediat dupa ce a fost ales in functia de presedinte executiv al Organizatiei Municipale PD Galati.
Potrivit lui Andrei Nicolcescu, vicepresedinte organizatoric in cadrul OTRM - municipiu, efectele dramatice al secetei se datoreaza in principal defrisarilor.
google-analytics.com