Cautare

2743 de rezultate pentru "andrei alexandru" (4.06 secunde)
Inlocuitorul acestuia ar putea fi - zic aceleasi guri rele - liberalul Cosmin Andrei, consilier in Consiliul Local Navodari, "un tanar de perspectiva, un tanar capabil si muncitor, toba de carte", sustine liberalul Jean-Paul Tucan.
Pe rolul instantelor galatene au fost depuse ieri sase contestatii, cea mai importanta fiind indreptata impotriva candidatului democrat-liberal Andrei Lisinschi, care urmeaza sa fie solutionata astazi de Judecatorie.
Deoarece numaratoarea voturilor a scos la iveala faptul ca pentru Primarie, in turul al doilea, se vor "duela" social-democratul Dumitru Nicolae si democrat-liberalul Andrei Lisinschi, partidele care au participat la alegeri dar nu au iesit invingatoare trebuie sa decida catre cine isi indreapta sustinerea.
In rest, liberalul Andrei Chiliman a castigat Primaria Sectorului 1 cu circa 57%, in timp ce contracandidatul sau PD-L, Razvan Murgeanu, a obtinut 43%. ... Acesta a reusit sa obtina peste 70% din voturile concitadinilor sai, in detrimentul contracandidatului liberal Andrei Lisinschi.
Dumitru Nicolae l-a devansat, in turul al doilea, pe Andrei Lisinschi, obtinand un nou mandat de edil sef, cu un procent de 71,19%, care nu lasa loc de alte comentarii, dar fiind ales de doar 22% dintre cetatenii cu drept de vot.
Curtea de Apel Bucuresti, a decis, printr-o hotarare irevocabila, ca Daniela Buruiana trebuie sa plateasca daune de cate 30.000 de lei catre Mircea Dinescu, Horia Roman Patapievici si Andrei Plesu, pentru afirmatiile privind colaborarea acestora cu serviciile secrete straine.
, Danut Culetu (foto), fostul prefect al Constantei si Cosmin Andrei, fostul subprefect, au fost "pacaliti" cu o detasare la sute de kilometri de tinuturile dobrogene.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. ... Natalia Andrei continua la conducerea DJST Dolj, dar ca director executiv, dupa ce din luna octombrie a anului trecut si pana la examen detinuse functia de director coordonator.
Deputatul Andrei Gerea explica de ce Opozitia trebuie sa continue campania de "racolare" a parlamentarilor Puterii Deputatul liberal Andrei Gerea a afirmat joi, la Pitesti, ca opozitia trebuie sa continue campania de "racolare" a parlamentarilor din coalitia aflata la Putere, pentru a putea inlatura in cel mai scurt timp actualul guvern.
"Andrei Marga este o vulnerabilitate pentru securitatea nationala? ... De aceea ati ales sa declansati un scandal public, pentru a determina demiterea lui Andrei Marga din fruntea Ministerului Afacerilor Externe?" Sunteti obligat sa prezentati public o pozitie.
Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminica seara, ca USL a castigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputati si doua se senatori.
"La acest moment pot sa va spun ca am primit un apel pe 112, despre un posibilelicopter militar prabusit in localitatea Beresti -Bistrita", a declarat locotenent Andrei Grecu, ISU Bacau, la Romania TV.
Potrivit lui Iulian Andrei, presedintele Comisiei de turism intern din cadrul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), alti cativa factori importanti care vor duce la scumpirea tarifelor sunt cresterea costurilor la utilitati, impozitele si inflatia.
Profit din productia de tevi sudate Andrei Lisinschi are o avere estimata la 10-11 milioane de dolari si principala sa afacere este productia de tevi sudate, fiind actionar majoritar la companiei Profiland.
In Vest, de exemplu, porcinele pleaca de la o ferma fie la abator, fie la alta ferma, pentru repopulare", a declarat Andrei Butaru, directorul Directiei Sanitar-Veterinare (DSV) Dolj. ... Ramane insa de vazut cum va fi pus in practica", a declarat Andrei Butaru, directorul Directiei Sanitar-Veterinare (DSV) Dolj.
Cifra de afaceri din piata restaurantelor, pentru anul 2010, este estimata la doua miliarde de euro, in crestere cu un miliard de euro fata de cat e in prezent, sustine consultantul Visionwise (divizia grupului Daedalus), Andrei Iordache.
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
Misterioasa promovare a lui Andrei Gheorghe Bogdan Tiberiu Iacob crede ca un semnal asemanator il reprezinta, totodata, si numirea fostului angajat al Realitatii TV, Andrei Gheorghe, dat afara de Vantu cu scandal la un moment dat, intr-o functie bine plasata, dar cel putin ciudata, aceea de director de comunicare al unei institutii, ministerul Finantelor, care nu prea are treaba cu transparenta si comunicarea.
Andrei Badin publica pe blog un text intitulat "As putea fi Evita Peron a Romaniei! ... Se pregateste de succesiune.' Andrei Badin este jurnalist.
- Cred ca aici v-ar putea raspunde Andrei Gheorghe. ... Andrei Gheorghe are 4 copii, eu am 3 copii, stim ce vrem pentru ei. - Il cunoasteti pe Andrei Gheorghe?
google-analytics.com