Cautare

552 de rezultate pentru "anca bradu" (8.46 secunde)
Anca Serea si Adrian Sina s-au gandit si de aceasta data la viitorul fiului lor, Moise, si au ales sa isi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc aparut in timpul vietii copiilor. ... Fiti niste mamici informate!, a declarat Anca Serea.
Anca Daniela Raiciu si Mihai Chirea sunt autorii unei lucrari exceptionale: ... Anca Daniela Raiciu este Director Marketing la S.C. ... Anca Daniela Raiciu, care explica ratiunea aparitiei acestei lucrari, problematica abordata, locul si rolul Societatii Hofigal in productia de medicamente romanesti.
Anca Rapeanu de la Ador Ozon este prezenta cu un stand cu poduse la targul de 8 Martie de la MTR.
Anca Dragu a fost revocata din functia de presedinte al Senatului. ... Anca Dragu a spus ca este ,,un abuz de putere" si o ,,tiranie a majoritatii" si ca se va adresa Curtii Constitutionale.
Astfel, alaturi de sectii din Pitesti, Mosoaia si Albota fac parte din colegiul 7 (69.473 votanti), Bascov si Babana din colegiul 8 (60.701 votanti), iar Bradu si Oarja din colegiul uninominal 9 (67.857 votanti).
In apararea presei Mircea Bradu, prezent si el la conferinta, a tinut sa faca o serie de precizari cu privire la legea propusa de senatorul PRM Gheorghe Funar si liberalul Ioan Ghise.
Printre cei ramasi in cursa pentru cele patru colegii, trei de deputati si unul de senator, se numara Mircea Matei, Mircea Bradu, Ioan Curpas, Nicusor Lepadatu, Mihai Groza si Octavian Bot.
Petõ Csilla (UDMR), Lia Pop (PSD-PC), Mircea Bradu (PDL), Eduard Hellvig (PNL) si Alexandru Demeter (PRM). Colegiul 9 - Oradea Centru-Est Oradenii din zona centrala a orasului de pe malurile Crisului Repede sunt Csuzi István (UDMR), Claudiu Pop (PSD-PC), Octavian Bot (PD-L), Mircea Malan (PNL) si Mircea Vac (PRM).
Presedintele PDL Bihor a facut referire clara la Ionela Pop-Bruchental, Mircea Bradu si Mircea Matei, care nu au reusit sa obtina un mandat de parlamentar.
Furtunul va fi depozitat la cabana Bradu, care apartine Primariei Novaci. Din pacate, nici nu putem visa la o autospeciala la Ranca.
se desprinde din centura de nord a Craiovei, la intersectia cu DC 4, trece pe la est de Bals, traverseaza râul Oltet, trece pe la nord de Ganeasa si Slatioara, urmeaza ocolirea pe la nord a localitatilor Slatina, Mogosesti, Negreni, Colonesti, Lunca Corbului si Albota, ocoleste pe la sud localitatea Bradu si se termina printr-un nod rutier la intersectia cu autostrada A1 Bucuresti - Pitesti.
cu Atletic Bradu (21 ianuarie), Girom Albota (25 ianuarie) si Damila Maciuca (28 ianuarie). Dupa ce ne vom intoarce din cantonament vom mai disputa patru amicale, doua dintre ele fiind deja perfectate, cu FC Arges (18 februarie) si cu CSM Valcea (22 februarie).
Cantonamentul montan va avea loc in perioada 30 ianuarie - 11 februarie, insa nu ne-am hotarat unde, saptamana asta vom decide", a declarat, pentru GdS, tehnicianul Dan Oprescu. FC Olt va sustine sambata primul meci de pregatire, in deplasare, in compania formatiei Atletic Bradu.
Divizionara secunda FC Olt, pregatita de Dan Oprescu, a bifat prima victorie din aceasta iarna, castigand pe terenul sintetic de la Bradu, cu 2-1, in fata formatiei Girom Albota (locul 6 in C4).
de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
de la Bradu, cu Chindia Targoviste (locul 3 in B2), iar a doua - sambata, la Pitesti, in compania celor de la FC Arges (locul 5 in B2).
Metaloglobus Bucuresti - Minerul Motru, Gaz Metan II Medias - Atletic Bradu, Jiul Rovinari - FC Oltchim Valcea, FCM Targoviste - Damila Maciuca, Pandurii II Targu Jiu - Visina Noua;
Alaturi de el au mai prezentat outfit-uri Original Marines Simona Patruleasa alaturi de fiica sa Ingrid , Paula Chirila si Carla, cei trei copii ai cuplului Oana si Nicolae Badea, fiul Simonei Balanescu -Dragomir, Diana Vucicovici alaturi de Allegra si Eva, Roxana Iliescu alaturi de Teresa si Vanessa, Joseph, fiul Norei Seroussi, Lioara Bradu alaturi de Anastasia, aplaudati de Monica Iagar si fiicele ei, Bianca Brad si fiul ei Luca, Noemi Revnic si fiul ei Avi si multi alti prieteni Miko Beauty Center.
Societatea Adi Com Soft are sediul la marginea satului Bradu, care apartine administrativ de orasul Avrig, judetul Sibiu. In acte, firma este patronata si administrata de Maria Prund, iar director general este sotul ei, Ioan Prund.
Ioan Bradu IAMANDESCU; Prof. Dr. Afilon JOMPAN; Sef Lucr. Dr. Polliana Mihaela LERU, Prof. Dr. Mihai LUCAN, Sef Lucr. Dr.
google-analytics.com