Cautare

63659 de rezultate pentru "alte articole din aceasta categorie" (9.02 secunde)
Marca proprie Carrefour, Tex, premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret, va expune spre vanzare articole pentru copii.
Marca proprie Carrefour, Tex, premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret, va expune spre vanzare articole pentru copii.
Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site si a comandat nu mai putin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, solicitand livrarea acestora pe adresa scolii unde el este elev.
Deputatii nu au adoptat ieri niciunul dintre cele 48 de proiecte de lege pe care le-au discutat pe articole, pentru ca sedinta de vot final a fost amanata din cauza lipsei de cvorum.
Lucratorii vamali si politistii de frontiera au descoperit in trei containere sosite din China pe adresa mai multor firme din Bucuresti 10.100 articole contrafacute si 1837 articole nedeclarate in valoare totala de peste 1,92 miliarde lei.
Acesta va fi primul supermarket de tip "Penny Market" din zona litoralului sudic. Constructia sa va reprezenta o serioasa concurenta pentru micii intreprinzatori care si-au putut impune, de ani de zile, propriile preturi, mult mai ridicate fata de cele din Constanta.
O stire din Romania libera despre seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook / paginademedia.ro Un articol publicat de Romania libera despre seful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri.
Se pare ca ultimele masuri luate impotriva coruptiei din vami dau roade. Numai zilele acestea, la Vama Negru Voda, lucratorii vamali si politistii de frontiera au descoperit intr-un automarfar aflat in tranzit din Bulgaria catre R.
Camera deputatilor a adoptat ieri pe articole, cu o larga majoritate, ordonanta Guvernului pentru modificarea "Legii Ticu", act normativ care extinde aria demnitarilor verificati de CNSAS.
Uleiul comestibil si fasolea boabe au fost alimentele care s-au scumpit cel mai mult, cu peste 44% , respectiv aproape 33%, in decembrie 2007, fata de aceeasi luna din 2006, conform datelor publicat de Institutul National de Statistica (INS).
Prosoape simple, pilote, seturi de batiste, capoate fara maneci, articole de incaltaminte si chiar locomotive diesel hidraulice.
Zvonurile au fost infirmate de catre oficialii companiei si, din cate se pare, o duce chiar mai bine decat s-a crezut. ... Nu complet, caci cele 1.7 milioane de articole nu ar incapea nici pe 10 DVD-uri, dar 2.000 tot si-au gasit locul pe un CD.
Cresterile au provenit in special din vanzarea preponderenta de produse alimentare. O crestere semnificativa in decembrie 2006, fata de luna anterioara, s-a inregistrat si la vanzarea produselor nealimentare, sustinuta in special de vanzarea de mobila, articole de iluminat, aparate electrice, articole de fierarie si vopsitorie.
Nici macar nu m-am dat cu capul de tastatura, in semn de remuscare si pentru a ma pedepsi pentru ca am scris articole impotriva tramvaielor scumpe. ... Mai aveti tramvaie?", oamenii Primariei citesc articole in poloneza si vin cu ele in conferinte de presa.
"Trebuie intrat cu el in Parlament si discutat pe articole ...ne-am inteles pe principii, nu pe articole de lege", a declarat luni la TVR Info, senatorul UDMR, Gyorgy Frunda.
Ca sa obtina numarul de articole de imbracaminte stranse in cursul vietii, s-a inmultit numarul de obiecte cumparate intr-un an cu durata medie a vietii unei femei. Analizand datele, cercetatorii au observat ca, intr-un an, unele articole sunt cumparate mai des decat altele.
Faptul ca in Craiova, ca si in celelalte orase din tara, cererea de locuinte depaseste cu mult oferta este un lucru binecunoscut. Cine sunt vanzatorii si cumparatorii de imobile din Dolj si ce-i caracterizeaza, ne spun specialistii.
De unde vin banii ce alimenteaza aceasta iluzie? Din populatia Romaniei, in jur de 22 de milioane de suflete, peste 6 milioane traiesc din pensii. ... Abia din cea din urma categorie sociala se aleg bogatii tarii.
De aproape doua luni, bucurestenii de la Ministerul de finante au hotarit sa mai faca o directie a acestei institutii care sa se ocupe direct de o categorie de agenti economici botezati:
A noua editie a cunoscutei conferinte dedicate Social Media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone. Este un eveniment dedicat celor care doresc sa afle ultimele noutati din mediul digital:
google-analytics.com