Cautare

1593 de rezultate pentru "agenda telefonie neamt" (2.69 secunde)
RCS & RDS a lansat ieri, la Craiova, DigiMobil - serviciul de telefonie mobila 3G.
Antonie Iorgovan (foto) si Valeriu Stoica se vor confrunta astazi in calitate de avocati in procesul intentat de fostul presedinte al Consiliului Judetean Neamt Dan Vasile Constantin impotriva Prefecturii Neamt.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute.
intrarea unor noi operatori pe piata de telefonie mobila. ... Licitatia pentru acordarea celor doua licente de telefonie de generatia a treia va fi organizata in scurt timp, anunta site-ul www.bloombiz.ro. Oficialii sint optimisti in ceea ce priveste interesul operatorilor de telefonie mobila pentru acestea.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a alocat noi resurse de numerotatie pentru servicii de telefonie companiilor Romtelecom si Vodafone Romania. Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Ei bine, perioada se pare ca va reveni, odata cu noile masuri de urmarire, pe care Uniunea Europeana le va impune operatorilor de telefonie. ... El a spus ca masura se va aplica oricaror forme de comunicatii electronice, de la SMS-uri la telefonie pe suport de Internet.
Viviane Reding, comisarul european pentru telecomunicatii, este gata sa accepte ca utilizatorii de telefonie mobila sa fie tarifati si pentru apelurile primite, nu numai pentru cele efectuate, daca o astfel de masura va duce la scaderea facturii catre operatorii de telefonie mobila, scrie Reuters, citat de Hotnews.
Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Obiectul principal de activitate al SC Dial-Ton este comert cu ridicata nespecializat, aceasta firma ocupandu-se indeosebi cu comercializarea de cartele de telefonie mobila digitala.
Domnule Surdu, sunteti deputat ales intr-un colegiu din judetul Neamt, iar Eurostat arata ca judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau si Vaslui sunt pe locul al doilea ca grad de saracie din Europa.
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
"Am facut pana acum verificari la Neamt, Arad si Bistrita", a spus ministrul de Interne.
Este timp sa schimbam tendinta descrescatoare a PDL Victoria PDL la alegerile de duminica, din Colegiul 6 de la Neamt, a fost una contrara tendintei partidului in randul electoratului. O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt.
Presedintele PSD Neamt a demisionat, Ioan Chelaru preia functia interimar Liderul PSD Neamt Alin Antohi si-a asumat esecul pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si si-a prezentat demisia din functie, sefia organizatiei fiind preluata de vicepresedintele PSD Ioan Chelaru, a anuntat, luni seara, presedintele PSD, Victor Ponta citat de Mediafax.
Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie. ... La Neamt, pesedistii locului sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Culita Tarata, isi doreste sefia organizatiei judetene, in pofida faptului ca UNPR-istii ar fi indrituiti doar la un post de vicepresedinte.
Un incendiu de proportii a avut loc intr-o mansarda a pensiunii Boema din Piatra Neamt, duminica dimineata (1 Ianuarie 2017), la orele 6:00. ... Turistii au fost evacuati de catre proprietarii pensiunii, pana la sosirea echipajelor SMURD si ISU Neamt.
Aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, prezenta pe agenda JAI din martie Ministerul de Externe al Romaniei reconfirma ca subiectul aderarii Romaniei si Bulgariei la Schengen se afla pe agenda Consiliului JAI din martie, potrivit documentelor oficiale primite de partea romana.
Utilizatorii de telefonie si de Internet vor fi mai bine informati referitor la conditiile de furnizare a acestor servicii. ... Potrivit acestui proiect, furnizorii de servicii de telefonie vor trebui sa informeze clientii in legatura cu conditiile de furnizare a serviciilor.
google-analytics.com