Cautare

427 de rezultate pentru "adevaruri ascunse" (2.90 secunde)
30 DE ADEVARURI DESPRE ZODIA RAC 1. Stii ca ai ranit un Rac atunci cand fuge si te sterge definitiv din viata lui, dintr-o data.
O carte care, si ea, enunta adevaruri pe cât de simple, pe atât de nestiute, pe cât de fundamentale, pe atât de neluate in seama.
Astazi, cel alintat "bunicuta" continua sa le dea lectii de morala unor oameni care incearca sa patrunda tainicile adevaruri ale Revolutiei. ... Domnia Sa continua sa faca pe "niznaiul" pentru a evita pronuntarea catorva adevaruri din ce in ce mai evidente pentru toata lumea.
Dar asta este problema fiecaruia, in ceea ce priveste capacitatea de a infrunta niste adevaruri oricat de putin convenabile ar fi ele.
Cautand un sens, adesea sensul este cel pe care omul si-l impune, dar fiindca viata in sine este un fapt atat de complex, acest sens difera foarte mult de la un om la altul, si totodata nu se poate spune ca cineva a aflat adevaratul sens al vietii, pentru ca aceste adevaruri sunt relative, si subiective.
Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru au explicat, sambata, la Adevaruri ascunse, cum trebuie sa ne imbracam pentru a atrage banii in viata noastra.
Va place sa pastrati ascunse anumite adevaruri. Dar extraterestrii exista si sunt aici, printre noi. Intre timp au aparut si alte marturii si inregistrari, care, din pacate, nu au reusit sa adauge prea mult la credibilitatea cazului.
Intre 27 si 31 va fi senin si ne bucuram de o temperatura mai ridicata, a spus numerologul Mihai Voropchievici in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de pe Antena 3.
Au o luna in care sun adulati. Apar beneficii financiare si materiale. Sursa: Previziunile au fost facute in emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3.
huff.ro (Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3)
Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Sursa:
Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3. Sursa:
Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3 Sursa:
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD Dana Grecu a spus la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 ca europarlamentarul Corina Cretu ar putea deveni viitorul presedinte al Partidului Social Democrat.
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana viitoare. Berbec: Trebuie sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante.
Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cele cinci semne din palma care arata ca vei fi bogat.
“Dupa vorba“ sau, mai precis, dupa multa vorbarie pe care o comite, motiunea ar fi cu certitudine interesanta pentru cercetatorii lingvisti, care nu ar trebui doar sa mai puna sau sa mai mute niste virgule, asezate nelalocul lor in unele enumerari, ci, mai ales, ar avea probleme sa descifreze tainele ascunse ale acordurilor sau, mai bine zis, ale dezacordurilor gramaticale din unele paragrafe.
Contabila Tuta, cu fundul cel mai tremurator din Dolhasca Povestile pe care le evoca din perioada Dolhasca au un gust amestecat de ispite ascunse, tristete si singuratate.
O femeie ar fi dat peste niste diapozitive Kodachrome ascunse in capacul unui cufar vechi, in timp ce evalua obiectele gasite intr-o casa din Texas, pregatita pentru vanzare dupa decesul ultimului proprietar. ... Slide-urile au fost gasite ascunse intr-un pod intr-un cufar care a apartinut unui cuplu decedat.
Despartire - 19 cauze ascunse care o produc (Autoare: ... Nu interpretezi, nu insinuezi, nu cauti sensuri ascunse. Nu iti proiectezi experientele si nu instigi la competitie.
google-analytics.com