Cautare

86 de rezultate pentru "activare cartela" (4.36 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, i-a urat succes proaspatului parlamentar dupa ce a depus juramantul de credinta in plen si i-a comunicat ca in prima zi nu poate vota, intrucat momentan nu are cartela de vot.
Numarul de telefon al primarului Vanghelie - 0724.500.300 - este scris pe cutia pachetului ce contine telefonul, cartela, incarcatorul si certificatul de garantie.
Ea aratat ca analizeaza si posibilitatea ca prezenta parlamentarilor sa se faca pe baza cartelei electronice, dar a sugerat ca au fost cazuri cand cartela electronica a fost folosita si de alti parlamentari, nu doar de posesorul acesteia.
In acea zi am rascolit impreuna cu secretara toate sertarele din birou si nu am gasit nimic, apoi am predat cheile si telefonul de serviciu - care avea cartela blocata pentru ca nu se achitasera facturile - la secretara si am intrat in concediu.
Apelul a fost localizat pe teritoriul bulgar, iar cartela SIM a fost, ulterior, aruncata. Pe langa contrabanda, barbatul care l-ar fi amenintat pe Borisov este implicat in escrocherie, prostitutie si trafic cu droguri.
Doar nu credea careva ca cel mai talent ministru al tarii s-a impieducat de o biata cartela de vot, fix la cel mai important proiect al Guvernului.
Oricat de staniu ar parea, trebuie sa ne obisnuim ca in curand vom plati 50 de bani pentru o paine, 10 lei pentru o cartela telefonica si aproximativ 15.000 de lei pe un autoturism.
Accesul se va face pe baza de cartela electronica, suma datorata fiind achitata la final. Minel Prina, seful serviciului tehnic din primarie, a declarat ca parcarea va ramane in administrarea municipalitatii.
Telefonul va avea preinstalate jocuri, tonuri de apel si melodii din Orange World si este insotit de un card de memorie de 2GB, un modem HSDPA USB Option Icon II si de o cartela cu 100 de euro credit.
Amplasamentul proiectului va fi împrejmuit, existând o singura cale de intrare/iesire, pe baza de cartela. De asemenea, complexul va beneficia de alei pietonale, parcari, spatii verzi si va avea paza permanenta.
Amplasamentul proiectului va fi împrejmuit, existând o singura cale de intrare/iesire, pe baza de cartela. De asemenea, complexul va beneficia de alei pietonale, parcari, spatii verzi si va avea paza permanenta.
Ce rahat de tara e asta in care pana si painea ne-o dijmuieste tot FMI? Ceausescu era jigodie ca o dadea pe cartela, dar cand iti face FMI portie e de bine, nu?
Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toata durata contractului), cartela SIM preactivata, pâna la 1.200 de minute lunare gratuite (pot fi folosite de catre client atât de pe telefonul fix, cât si de pe cel mobil) si tarife speciale (dupa depasirea minutelor incluse).
Daca defalcam cheltuielile pe tip de serviciu folosit, rezulta ca in medie o persoana plateste lunar 52 lei pentru un abonament si 29 lei pentru o cartela preplatita.
"Pentru a afla aceste informatii, ei trebuie sa se inscrie in comunitatea ASE prin trimiterea numarului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal.
Eu zic ca e o afacere buna sa dai vreo 120 de lei de cartela ca sa vorbesti si sa tragi de pe net cat poti.
Astfel de ceasuri functioneaza conectate la telefonul mobil, care nu trebuie sa fie la o distanta mai mare de 30 de metri, sau individual, daca are incorporata o cartela sim.
Cat costa internetul pentru laptop fara abonament? Dintre cei doi operatori cu oferte de internet la cartela, Vodafone are cel mai bogat portofoliu.
Portarea s-a facut astazi, dar cartela o am de marti. Pot doar sa va spun ca internetul merge chiar si cu 130 Mbps in unele teste.
Chiar daca criminalul aruncase deja cartela din telefon, aparatul a fost identificat si localizat imediat pe baza acelui cod IMEI.
google-analytics.com