Cautare

86 de rezultate pentru "activare cartela" (2.63 secunde)
"Micul Pizzer" sau "Micul Cofetar", activare prin care acestia vor invata sa prepare pizza sau tiramisu; Teatru de papusi, unde vor asculta Povestea lui Pinocchio;
Despre Laboratorul Verde al Reciclarii Proiectul Laboratorul Verde al Reciclarii se desfasoara la nivel national, inca din anul 2012. In interiorul laboratorului mobil, fictiunea si si realitatea se suprapun de-a lungul a trei zone de activare.
Biomarkerii evidentiaza o inflamare care adesea corespunde procesului de activare a sistemului imunitar, pe fondul unei infectii provocate de un germene.
Concursul online a strand 3.700 de desene care au primit 43.437 de voturi, in total platforma www.carrefour.ro/concurs-desene adunand peste un milion de afisari in patru saptamani de activare.
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. Taur (21 aprilie - 20 mai):
Vindecarea se produce activand energiile prin centrii corpului, direct legati de glande, un mijloc fundamental pentru aceasta activare fiind rugaciunea Tatal Nostru.
Prognoza meteo pentru zilele 11 - 20 ale lunii februarie 2020 A doua decada a lunii februarie va propune o activare a circulatiei atmosferice pe teritoriul tarii noastre, insa fara premisele de instalare a unui blocaj anticiclonic de tip scandinav sau siberian.
Aparentele inseala - exista o multitudine de metode rapide de activare a musculaturii . Multe persoane nu au rabdare să
Orientarea incepe sa se si manifeste punctual, prin, de pilda, intentia de adoptare, de catre Romania, a unei strategii de aparare preventiva sau de activare a unui concept de securitate in regiunea Marii Negre care, in viziunea presedintelui Basescu, s-ar baza mai degraba pe Washington (si Londra), decat pe vestul european (mai ales Germania si Franta).
Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina.
Cauza declansarii o reprezinta un semnal fals primit de la o cartela electronica aferenta regulatorului electrohidraulic al turbinei. Acest semnal a comandat inchiderea vanelor de intrare a aburului in turbina, ceea ce a determinat decuplarea generatorului.
Pina acuma trebuia sa-mi caut cartela, sa fac, sa dreg. Consider ca aici e locul meu de munca. Nu inteleg de ce ramineti surprinsi ca sint la locul meu.
Funar a afirmat ca detine dovezi scrise si audiovizuale referitoare la faptul ca senatorul Puiu Hasotti ar fi imprumutat cartela sa pentru votul electronic din Senat unor colegi din acelasi grup parlamentar, pentru a vota in locul sau in zilele in care nu a fost prezent in forul legislativ suprem al tarii.
Pentru a putea vizualiza aceste posturi veti avea nevoie de un decodor digital si o cartela (de cele mai multe ori distribuite gratuit), iar pentru posturile Full HD codate, de un decodor digital HD (furnizat in schimbul unei sume lunare adaugata la abonament).
Vicepresedintele formatiunii, Gheorghe Barbu, a declarat ca, in privinta modalitatii de vot in plen, PD sustine votul cu cartela, astfel incat sa se poata vedea la final, pe liste, optiunea fiecarui parlamentar.
De asemenea, senatorii juristi intentioneaza sa-l invite la discutii si pe senatorul PNL ßerban Stratila, a carui cartela se presupune ca se afla in aparatul de vot de la pupitrul unde era asezata tanara in timpul sedintei de plen.
In plus, senatorii au aratat ca acea cartela pe care Ana Maria Hanes i-a dat-o senatorului liberal Teodor Melescanu, gest surprins de camerele de luat vederi, nu apartinea senatorului ßerban Stratila, ci colegei lui, Norica Nicolai.
Pe de alta parte, deputatii din Comisie nu au putut viziona nici dvd-ul trimis de Biroul Permanent, care continea o inregistrare realizata de unul dintre posturile de televiziune acreditate la Camera, in care deputatul PSD Dan Iosif era surprins votand cu cartela altui coleg.
OK, hai ca n-ai nevoie abonament la telefon, merge si cartela de 5 euro, hai ca nu-ti trebuie net gigabit, treci la abonament de 5 euro (desi astea-s la pachet, de regula, cu cablu TV), hai ca te culci cu gainile si speli la masina o singura data pe luna, mai scazi de-acolo, mai trimite mama un pachet, mai treci pe la mama si mai mananci, dar cat poti salva din banii aia?
Deputatii "pianisti", care voteaza la mai multe maini, adica folosind atat cartela proprie de vot, cat si cartelele altor colegi, risca sa fie sanctionati prin interzicerea participarii lor la lucrarile Camerei Deputatilor pe o perioada de pana la 15 zile, a decis Comisia juridica a Camerei.
google-analytics.com