Cautare

730 de rezultate pentru "accrident rutier urziceni" (4.50 secunde)
Ma gandesc in primul rand la legarea municipiului Craiova de cea mai apropiata autostrada tot printr-o autostrada, la construirea unui pod rutier peste Dunare la Bechet si la valorificarea apelor minerale din comuna Gighera", a spus Buzatu.
Alte dotari necesare Camerei sunt o instalatie de spalat pistoane, o duba de 3,5 tone, un tractor rutier, o camioneta de 3,5 tone, doua masini de tuns iarba, o masina de strans iarba, o masina de maturat caile de acces, 10 containere metalice si patru sisteme electronice pentru generare automata de permise de intrare.
Caravana PLD, care acum cateva zile a fost implicata intr-un accident rutier, a avut parte, duminica si de prezenta presedintelui partidului, Theodor Stolojan.
Traficul rutier din Bucuresti este blocat din cauza firmelor conduse de "regii asfaltului", protejate de Cotroceni, si care monopolizeaza toate lucrarile din Capitala fara a avea capacitatea tehnica necesara de a finaliza proiectele, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu.
ratat - in momentul explicatiilor date pe marginea problemei traficului rutier din Constanta, primarul Radu Mazare a tinut sa atraga atentia, cu directie catre jurnalistii prezenti la sedinta si care nu pareau suficient de atenti:
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a solicitat, marti, declinarea de indata a dosarului de la Politia Capitalei privind acest caz, iar o echipa a Corpului de control al Ministerului Internelor verifica modul in care politistii de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei au reactionat la solicitarea primita prin numarul unic de urgenta 112, in urma accidentului rutier.
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a solicitat, marti, declinarea de indata a dosarului de la Politia Capitalei privind acest caz, iar o echipa a Corpului de control al Ministerului Internelor verifica modul in care politistii de la Brigada de Politie Rutiera a Capitalei au reactionat la solicitarea primita prin numarul unic de urgenta 112, in urma accidentului rutier.
"In astfel de conditii se impune ca autoritatile sa faca totul pentru ca traficul rutier sa revina la normalitate.
Potrivit comunicatului Parchetului, "din actele premergatoare efectuate in cauza a rezultat ca, in ziua de 16 decembrie 2007, pe fondul unor conditii atmosferice nefavorabile, Orban Ludovic a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Cotroceni, soldat cu acrosarea usoara - cu partea stanga fata a autoturismului - a unei minore, in varsta de 14 ani si, ulterior, cu avarierea unui autoturism parcat in fata unui imobil".
Practic, intregul municipiu Constanta este supus unor restrictionari draconice ale traficului rutier, incalcarea acestora urmand a fi platite scump: suspendarea permisului pentru 60 de zile, amenda si achitarea tuturor cheltuielilor legate de ridicare, tractarea si depozitarea masinii, care se pot ridica la cateva zeci de milioane de lei.
Presedintele Federatiei Operatorilor de Transport Rutier, Augustin Hagiu, a declarat ca protestatarii s-au oprit pe Soseaua de Centura, in jurul orei 10.00, refuzand sa continue marsul de protest inceput in jurul orei 8.00.
Pe de alta parte, procurorii au descoperit ca acesta s-ar fi ocupat si de falsificarea actelor de inmatriculare a autoturismelor, fapte descoperite dupa ce unul dintre "beneficiarii" sai a fost implicat intr-un accident rutier.
SC PA&CO International SRL, in asociere cu SC Euroconstruct Trading 98 SRL si Search Corporation SRL, au fost desemnate in iunie 2006 castigatoare ale licitatiei pentru obiectivul "Reparatii sistem rutier pe Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.
In cadrul intalnirilor cu autoritatile politice si administrative, delegatia de europarlamentari a evaluat situatia transportului naval din Romania, situatia porturilor la Dunare aflate pe tronsonul romanesc si oportunitatile oferite de programele europene pentru dezvoltarea infrastructurii portuare si a flotei, precum si a conexiunilor dintre transportul naval si cel rutier/feroviar.
"Pentru a avea un transport rutier mai ecologic, Uniunea intentioneaza introducerea primelor pentru vehiculele mai ecologice si penalizarea celor mai poluante.
Grigore Vieru a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 73 de ani, in urma unui accident rutier.
Multi probabil ca vor pica poligonul, dar masura este pentru un trafic rutier mai sigur. Primaria va trebui sa gaseasca un spatiu.
Reamintim ca primarul din Nicolae Balcescu este protagonistul unui incident rutier la inceputul acestui an, mai precis a fost surprins baut la volan.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
RAT a depus la dosar o licenta de transport persoane in trafic international, prin care operatorul este autorizat "sa efectueze transport rutier public de persoane in trafic international pe teritoriul Uniunii Europene in conditiile stabilite (...)".
google-analytics.com