Cautare

61366 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti arges din 202010" (4.82 secunde)
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Oaspetii prezenti la aniversarea celor 100 de ani ai retetei Magiunului de prune Topoloveni au putut intra in fabrica pentru a urmari lantul de productie si pentru a se convinge ca, desi produsul este fabricat dupa o reteta din 1914, procesul este unul modern, iar ingredientele sunt doar prune proaspete romanesti.
Astazi, reteaua PROFI s-a extins la 283 de magazine prin inaugurarea la Pitesti, Jud. Arges, a unei unitati, a opta din cele cel putin 71 planificate sa fie adaugate in 2015. Amplasat la parterul unei cladiri de pe Str.
Hotnews a intrat in posesia discursului sustinut de liderul PSD in fata primarilor din Arges. Liderul PSD a fost insotit si de Viorel Hrebenciuc. ... L-am vazut aseara pe Costica Nicolescu si vreau sa va transmit multumirile lui si ale mele pentru curajul de care ati dat dovada aseara.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, in comuna Stefanesti, Arges, ca promisiunea pe care o facea in campania pentru europarlamentare, privind acordarea a cate 25.000 de euro pentru romanii care revin in tara, a devenit realitate prin intermediul masurii 112 a UE.
Tehnocratii se predau in fata problemelor din sistemul sanitar. ... Scandalul din sistemul sanitar declansat de calitatea dezinfectantilor si infectiile generate sau mentinute de folosirea acestora, pornit de la o investigatie jurnalistica, a scos la iveala mai multe tipuri de probleme.
Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu produse naturale. La targ am venit cu zacusca,care este productie proprie, cu muraturile, co bomboanle fondante. Mezelurile nu le producem noi, dar sunt traditionale, tot din zona Campulung-Muscel, Stoenesti.
Mariana Deleanu, producator din Rucar, Arges participa in acest week-end cu produse din carne afumate, telemea, cas, cascaval si branza de burduf, la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii de Zilele Municipiului Calarasi.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 31 ianuarie 2011. • Crin Antonescu nu stie de gluma. S-a suparat degeaba, cand Basescu a insinuat ca avea numele de cod "Porumbacu", dat de Securitate.
Constantin Tamaga lupta pentru relansarea zonei de sud a Argesului Senatorul Constantin Tamaga este expert in agricultura, fiind, de profesie, inginer agronom.
Echipa nationala de fotbal a pompierilor din Romania va debuta astazi la Campionatul European de la Ploiesti, programat in intervalul 14-17 iunie, la care vor mai participa reprezentativele similare ale Angliei, Frantei, Luxemburgului si Greciei.
Elisabeta Onu din Arges participa in acest week-end la targul de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Am adus la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman:
Elisabeta Onu din Arges a participat in acest week-end la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. La standul ei, vizitatorii au gasit si au cumparat produse excelente, precum: ciocolata de casa, halvita, turta dulce sub forma de figurine, nuga si acadele.
Emil Florescu din comuna Cuca, judetul Arges, participa la targul organizat in curtea MTR, cu:
Gabriela Popescu Onu din Bascov, Arges a venit la targul traditional organizat in curtea MTR cu turta dulce si figurine de turta dulce, dar si halvita si nuga.Am adus figurine noi de turta dulce, specifice sezonului:
Guvernul a atribuit ieri majoritatea posturilor de prefecti. ... Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Actorul Mircea Diaconu a fost prezentat oficial drept candidat al PNL in Colegiul senatorial din nordul judetului Arges, duminica, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, organizata la Pitesti. ... Din pacate, in clipa asta perceptia publica despre clasa politica este uneori amuzanta, uneori agresiva.
Vreti ca impreuna cu sotia sa castigati aproape 134.000 de lei pe an? ... Ovidiu Vladoi a fost angajat pe 1 aprilie in functia de manager public al Prefecturii Dolj, venind de la Arges, desi Ministerul Administratiei a refuzat sa infiinteze acest post in Dolj.
Fabrica de magiun natural de prune Topoloveni a fost unul dintre obiectivele vizitate de Elena Udrea in cadrul programului de lucru din judetul Arges. Aceasta le-a multumit pentru ocazia "de a participa la un asemenea eveniment dulce, pentru ca succesul are un gust dulce".
El participa la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti, in curtea MTR sau la Muzeul Satului. Bautura este rezultata numai din distilarea prunelor din soiurile vanata romaneasca, tuleu, negre, recoltate din livezile familiei Florescu, amplasate in comuna Danicei, Jud. ... Arges.
google-analytics.com