Cautare

6178 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova marinescu marius" (2.97 secunde)
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str.
De ce mersul pe bicicleta e un risc tot mai mare in Romania Vremea buna i-a scos pe biciclisti din casa, dar, in acelasi timp, a crescut si numarul de accidente in care ei sunt implicati.
Unul dintre cei mai activi parlamentari, senatorul PD Marius Marinescu a depus ieri la Biroul Permanent al Senatului patru propuneri de modificare a unor texte de lege vizand "responsabilitatile demnitarilor si stabilirea unor criterii mai clare de sanctionare".
La data de 14.08.2011, in jurul orei 03.50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 20 noiembrie 2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere au depistat-o pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 25.11.2011, in jurul orei 02.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigszii Rutiere.
b365.ro / Razie a politiei rutiere in Bucuresti, vineri dimineata. ... Masinile Politiei Rutiere i-au oprit si sanctionat pe soferii care depaseau coloana de masini oprita la semafor pe Bd.
Marius Manole si Marius Tuca revin on-air luni, la Smart FM Vacanta s-a incheiat: Marius Manole si Marius Tuca revin in studioul Smart FM luni dimineata, la 7 si ceva.
ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor. ... Radu Beller RECOMANDARI TRAFIC Pentru a circula in siguranta si pentru a evita producerea unor accidente, le recomandam soferilor: ... - sa adapteze in permanenta viteza la conditiile meteo-rutiere;
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Euroobservatorul democrat Marian-Jean Marinescu (foto) a declarat ieri ca alegerile anticipate nu vor afecta activitatea Guvernului daca acestea sunt pregatite repede si, potrivit legii, cu o campanie electorala de doua ori mai scurta.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
Politistii Biroului Rutier Craiova au organizat luni o actiune in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de soferii care nu respecta semnificatia culorilor semafoarelor, in numai patru ore fiind depistati 19 soferi care au trecut pe rosu.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Democratul Marius Marinescu sustine ca in cadrul PD functioneaza in continuare o "ipocrizie totala" legata de teza potrivit careia democratii nu colaboreaza cu PSD. ... In fata mintim de dragul electoratului si in spate toata lumea se intelege de dragul afacerilor" - afirma Marius Marinescu, senator PD.
1 Tulburarea linistii publice 177 140 141 2 Talharii 2 1 2 3 Furturi din locuinte 5 12 10 4 Furturi de auto 1 3 3 5 Furturi din societati comerciale 2 5 4 6 Diverse 302 497 185 7 Total apeluri pe 112 489 659 355 SITUATIA EVENIMENTELOR RUTIERE SI A CONSTATARILOR IREGISTRATE IN PERIOADA 31.12.2010 - 02.01.2011 Accidente grave Accidente Persoane decedate Raniti grav Raniti usor 31.12.2010 1 - 1 - 01.01.2011 3 1 4 1 02.01.2011 2 - 2 - TOTAL 6 1 7 1 Accidente usoare Accidente Raniti usor 31.12.2010 4 4 01.01.2011 4 5 02.01.2011 - - TOTAL 8 9 TOTAL ACCIDENTE CU VICTIME -Accidente cu victime - 14 ;
Liderul democrat, Emil Boc, a declarat ieri ca Biroul Permanent National al partidului a mandatat Comisia de etica si litigii a partidului sa se pronunte in cazul senatorului PD Marius Marinescu.
Reprezentantii Institutiei Prefectului Dolj si cei ai Primariei Craiova nu se înteleg la cifre când vine vorba de numarul dosarelor întocmite pentru restituirea pamântului din municipiu confiscat în timpul regimului comunist. Reprezentantii Institutiei Prefectului, care se ocupa de procesul de retrocedare din Craiova, spun ca, desi de la municipiu au venit pâna acum peste 1.900 de cereri întocmite în baza Legii nr.
Reprezentantii Institutiei Prefectului Dolj si cei ai Primariei Craiova nu se înteleg la cifre când vine vorba de numarul dosarelor întocmite pentru restituirea pamântului din municipiu confiscat în timpul regimului comunist. Reprezentantii Institutiei Prefectului, care se ocupa de procesul de retrocedare din Craiova, spun ca, desi de la municipiu au venit pâna acum peste 1.900 de cereri întocmite în baza Legii nr.
google-analytics.com