Cautare

6178 de rezultate pentru "accidente rutiere craiova marinescu marius" (3.76 secunde)
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
Senatorul PD Marius Marinescu (foto) s-a aflat din nou marti dupa-amiaza in centrul atentiei intr-un incident din plenul Senatului, reluand un conflict mai vechi cu vicepremierul George Copos despre care sustine ca este o "rusine a Guvernului".
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetări Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Senatorul Marius Marinescu, exclus in urma cu aproape o luna din Partidul Democrat, a intrat in Partidul Conservator. "De astazi, un fost membru marcant al PD a devenit membru marcant al PC'", l-a prezentat presedintele PC, Dan Voiculescu, pe senatorul Marius Marinescu, duminica.
La data de 22 mai 2011, ora 14:10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 11 septembrie 2011, in jurul orei 10:15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti. Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 337 au avut drept cauza savarsirea acestui gen de abatere de la normele rutiere.
Mircea Grosaru, deputat al Asociatiei Italienilor din Romania - administrator judiciar la OLOINITA SRL si la SALUBRIS CONSTRUCT SA, si Marian Jean Marinescu, deputat PD de Dolj, vicepresedinte al PD Dolj, administrator la SC ALTUR SA Slatina si la MAGAL CRAIOVA SA.
Comisia de etica a PD a discutat luni cazul senatorului Marius Marinescu. ... Comisia nu a propus o solutie in cazul Marinescu, dar a constatat ca senatorul a incalcat statutul partidului.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Deputatul Marian Jean Marinescu si edilul Craiovei, Antonie Solomon, au intrat din nou in conflict. Marinescu a afirmat ieri ca modernizarea centrului Baniei ar fi fost o prioritate doar dupa 2014.
Democratii sunt decisi sa atace prin toate mijloacele problemele nesolutionate in domeniul combaterii coruptiei, liderul organizatiei Oamenilor de Afaceri ai PD, Marius Marinescu (foto), fiind unul dintre parlamentarii cu initiative in acest sector.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
93 de accidente rutiere grave, soldate cu 51 de persoane decedate, 84 de persoane vatamate corporal grav si 24 ranite usor, s-au produs, conform statisticilor, de la inceputul anului pe fondul oboselii la volan.
Ordonanta de urgenta a guvernului referitoare la aprobarea strategiei de privatizare a Loteriei Romane si a Imprimeriei Romane a starnit dispute aprinse nu doar in plen, ci si pe holurile Senatului, unde Senatorul Marius Marinescu s-a imbrancit cu ministrul Bogdan Olteanu.
Dosarul pe care propriul partid i l-a instrumentat lui Marius Marinescu a avut miercuri o finalitate in decizia de excludere a senatorului din PD.
Actuala legislatie in domeniul sistemului de pensii private are neajunsuri, sustine senatorul Marius Marinescu. ... Potrivit lui Marinescu, "daca un administrator de fond de pensii private fuge cu banii contribuabililor, acesta poate fi sanctionat cu o amenda simbolica de la 10.000 la 50.000 RON, si atat".
google-analytics.com