Cautare

6413 de rezultate pentru "accidente rutiere 20 12 2002 constanta navodari" (3.35 secunde)
La randul sau, directorul Directiei de Sanatatea Publica (DSP) Constanta, dr. Camelia Ciobotaru, a facut precizarea ca in Tabara Navodari, unde inspectorii sanitari s-au confruntat cu o serie de probleme serioase in anii trecuti, acum lucrurile incep sa reintre pe fagasul normal.
Sedinta ordinara de vineri a Consiliului Local Navodari a avut pe ordinea de zi 51 de proiecte de hotarare initiate de primarul Nicolae Matei (foto).
de catre administratia locala Navodari pentru achitarea datoriilor istorice de la SC TSP Ecoterm SA.
Ghemul de dosare cu incarcatura politica esueaza din punctul de vedere al probelor dar, sub presiunea constanta a lui Basescu, devin in opinia unor judecatori "cu nasu in suflet" suficiente pentru setea de razbunare a celui care pornise in 2001 o mizerabila lucrare.
Decizia Ministerului Transporturilor de a aduce modificari contractului colectiv de munca, pare sa nemultumeasca angajatii Autoritatii Rutiere Romane, in conditiile in care noile reglementari le interzice specialistilor ARR sa fie asociati sau administratori la firme de transport, sa predea cursuri pentru atestate de transport sau sa aiba scoli de soferi.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
In cadrul unei sedinte care a avut loc ieri la Prefectura Constanta si care a fost condusa de subprefectul Adrian Nicolaescu, a fost dezbatuta implementarea programului actual de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintei.
Mai multe locuinte protejate au fost vizitate, in cursul zilei de ieri, de reprezentantele Organizatia Femeilor Liberale (OFL) din judetul Constanta, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor cu Handicap.
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
Poate parea hazardat, dar castigator al alegerilor locale din acest an din Constanta este... ... In ciuda victoriilor neasteptat de categorice repurtate de PSD la Primaria Constanta si la presedintia Consiliului Judetean, laurii social-democrati se opresc aici.
Si, cand spunem acasa, ne referim la Romania, nu neaparat Constanta, pentru ca, din cate se pare, anul acesta "la moda" este Predealul, Brasovul, Paraul Rece - unde s-au cazat, incepand de la Craciun si pana de Revelion, democrati constanteni precum Danut Moisoiu (la care este de inteles, avand in vedere ca are un hotel taman in zona mentionata), Diane Vancea, Tanase Barde sau liberalii Constantin Matei si deputatul George Dragomir, care au inchiriat, cu mai multi colegi la fel de liberali, o vila tot la Predeal.
la sediul Fortei Democrate Constanta, principala a facut referire la "modul dezastros” in care Autoritatea Rutiera Romana, Agentia Constanta se preocupa de operatorii de transport public din judet.
Un astfel de caz este cel al rambursarilor ilegale de TVA din judetul Constanta, infractiuni derulate la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
google-analytics.com