Cautare

13884 de rezultate pentru "accidente de circulatie 11 11 2009 bucuresti" (3.82 secunde)
Valoarea nominala a bancnotelor euro aflate in circulatie a urcat cu circa 62% in ultimii cinci ani, pana la 550 de miliarde de euro la sfarsitul lui 2006, nivel aproximativ egal valorii dolarilor aflati in circulatie, transmite Agentia Reuters, citata de Mediafax.
Administratorii drumurilor din Craiova au inventat un nou marcaj rutier pentru delimitarea benzilor pe acelasi sens de mers: ... Sistematizarea circulatiei la Craiova a scapat de sub control in aceasta vara. Dupa povesti precum semafoarele de la Consul, banda pierduta pe strada Dr.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Concurat fiind de Opel Insignia s­i, mai ales, anticipand lansarea noului Volkswagen Passat, Ford propune un face lift pentru Mondeo, cu darul de a-i induce o imagine premium.
Concurat fiind de Opel Insignia s­i, mai ales, anticipand lansarea noului Volkswagen Passat, Ford propune un face lift pentru Mondeo, cu darul de a-i induce o imagine premium.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
In aprilie vei dori sa iei decizii radicale ca sa te eliberezi de acest stres, uitand ca te-ai angajat sa fii alaturi de partener la bine si la greu.
In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect de extrema actualitate atat pentru tara noastra, cat si pentru intreg spatiul Uniunii Europene.
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Fiind la inceput de an am considerat ca este bine sa trecem in revista ce ai voie, ce nu ai voie si ce este obligatoriu sa faci cand esti pe bicicleta.
- A te deplasa cu masina pe strada inseamna si reguli de circulatie si de conducere defensiva si putem discuta despre ce inseamna sau unde sunt diferente intre reguli defensive si reguli de circulatie, dar cand pe doua benzi asteapta toata lumea la semafor si tu te duci pe linia de tramvai si te bagi in fata.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud.
PD-L si-a lansat luni, in fata reprezentantilor societatii civile, aliatii de traditie ai dreptei democrat-liberale, Programul politic si programul de guvernare intitulat "Doctrina economica si sociala", in care propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
In primele 9 luni ale anului 2009, trenurile romanesti au avut intirzieri de 3 ani, potrivit statisticilor CFR. Cauzele nerespectarii orarului oficial sunt multiple, fata de sanctiuni, a caror situatie este ambigua, iar cei care au de suferit sunt calatorii.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Comisia de buget-finante din Senat a respins ieri, cu cinci voturi la patru, proiectul de lege privind ratificarea scrisorii de intentie si a Acordului stand-by cu Fondul Monetar International, opozitia fiind majoritara in sedinta.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Romania, tara cu cele mai multe puncte energetice din lume Romania este tara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planeta, spun specialistii. Sunt zone unde inexplicabil oamenii simt o stare de bine, liniste si echilibru si uneori chiar s-au vindecat de diverse boli.
google-analytics.com