Cautare

15356 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 06 08 2009" (3.21 secunde)
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
Sa se tina cont de raspunderea personala a soferului masinii in baza CNP-ului Asociatia service-urilor auto independente (ASSAI) a transmis luni catre ASF si asiguratori propuneri care ar imbunatati modul de calcul al pretului politei RCA.
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
Independentei, mai multe puncte de lucru; ... Fabrica de Glucoza - lucrari de supralargire. Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor montate temporar in zonele mentionate.
Au fost date in folosinta 4 pasarele pietonale, una in Comarnic, doua in Busteni si una in Azuga Sambata seara au fost date in folosinta 4 pasarele pietonale, una in Comarnic, doua in Busteni si una in Azuga.
Inmatricularile de masini noi in tara au scazut cu 24% luna trecuta, fata de luna a cincea din 2009, iar in intervalul ianuarie - mai scaderea a fost de 49%, arata datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Un nou semn de circulatie introdus de Codul Rutier. Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator: triunghiul rosu cu bulina neagra in interior.
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
In doua zile, peste 600 de pietoni din Capitala au fost amendati de politistii rutieri pentru ca au traversat neregulamentar strada. Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Taxa pe viciu il ingrijoreaza pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, in conditiile in care consumul de tigari din Romania este foarte mare. Mai mult chiar, in opinia lui, marirea pretului la tigari are o influenta negativa asupra inflatiei.
Codul fiscal ii obliga pe cei care vor sa-si instraineze imobilele sa obtina un certificat de bonitate fiscala de la primarie, prin care sa demonstreze ca s-au achitat de toate obligatiile fata de bugetul local. Printre obligatii se numara si achitarea amenzilor de circulatie.
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Renunta la apelative de genul Sefu. ... Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
Romania este statul UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele in trafic, mentioneaza ultimul studiu al Comisiei Europene despre sanatate publica. De patru ori mai multi romani decat britanici mor anual in trafic. Suntem urmati de Polonia, Lituania si Croatia.
google-analytics.com