Cautare

245 de rezultate pentru "accidentat" (3.01 secunde)
Ion Voinescu, a surprins si accidentat grav pe C. Vasile de 66 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Carol I, situatie in care a surprins si accidentat grav pe B. Mariana de 61 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe marcaj pietonal la culoarea verde a semaforului electric pentru pietoni.
Un sofer a accidentat vineri seara 3 studente care asteptau autobuzul in statie la Iasi. Doua dintre ele au ajuns la spital si vor fi operate.
Prometeu, a surprins si accidentat grav pe C. ION de 76 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, de la stanga la dreapta.
Veseliei, a surprins si accidentat grav pe M. IOANA de 72 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Pichetului, moment in care a fost surprins si accidentat grav de un autoturism marca Daewoo Matiz, care se deplasa pe str.
Lacul Tei, la efectuarea virajului stanga a surprins si accidentat pe O. MARIA de 26 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii, de la dreapta catre stanga in sensul de mers al autoturismului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Veteranilor, a surprins si accidentat grav pe Z. NUTA de 57 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar pe marcajul trecere pentru pietoni.
37, a surprins si accidentat grav pe B. ALEXANDRA de 42 de ani din jud. Giurgiu, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Nicolae Golea Botez, a surprins si accidentat grav pe T. Gheorghe de 78 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la stanga la dreapta, pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.
20, a surprins si accidentat grav pe A. IOANA de 75 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii de la dreapta spre stanga privind directia de deplasarea a autoturismului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Dupa ce a parcurs circa 15 metri de la intrare, nu a redus viteza la trecerea pe langa un grup de pietoni, situatie in care a surprins si accidentat grav pe E.
Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr.35, a surprins si accidentat grav pe A.
301, a surprins si accidentat grav pe B. Petra de 87 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal si la culoarea rosie a semaforului electric.
119 a accidentat grav un copil de 12 ani, din Bucuresti, care traversa strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Cand a ajuns in apropierea statiei RATB Victoria, a surprins si accidentat grav pe M. LAURENŢIU de 83 ani, din Bucuresti, care se angajase in traversarea străzii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos. Colentina, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Ceahlau, a surprins si accidentat grav pe T. CONSTANTIN de 62 ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni la culoarea rosie a semaforului pietonal.
Minorul, accidentat usor, a ramas sub observatie la spital. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere.
14-22, a surprins si accidentat grav pe C. Aculina de 65 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nemarcat si fara sa se asigure.
google-analytics.com