Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (3.03 secunde)
Secretarul de stat in Ministerul Transpoturilor, Gheorghe Popa, a declarat, la Realitatea TV, ca trenurile de pe ruta Bucuresti -Constanta au intarzieri de 60-90 de minute, datorita accidentului feroviar produs sambata dimineata.
Un accident, jocul hazardului oricum, imi scoate in drum pe profesoara de matematici de la , Constanta Savu. . Se uita la ceas.
Nemutlu a fost transportata imediat dupa accident la spital, dar nu a mai putut fi salvata. Asli Nemutlu se antrena pentru o competitie ce urma sa aiba loc in acest weekend, la Erzurum.
Un pilot in varsta de 38 de ani a decedat intr-un accident suferit, vineri, la Raliul Mont-Blanc, informeaza lexpress.fr.
Dennis Byrd, un fost celebru jucator de fotbal american, a murit, ieri, intr-un accident de masina, la varsta de 50 de ani.
In prezent, actorul filmeaza la un nou film, inspirat dupa un caz real: este vorba de un accident in care au fost implicate doua avioane care s-au ciocnit in aer.
Neatentia jucatorilor poate duce la intamplari nefericite, cum a fost cazul unui barbat din New York care a suferit un accident de masina fiindca se juca la volan;
Update: 08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania.
In ultimii ani barbatul a fost tintuit la pat, in urma unui accident vascular, scrie wowbiz.ro. "Sunt in stare de soc.
Cantareata a ajuns la doctor si s-a ales cu un pansament urias la ochiul stang, dupa un accident de-a dreptul stupid, scrie Cancan.ro.
Nicoleta Luciu a tras o spaima teribila cand a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident. Zsolt jr si-a fracturat clavicula in curtea scolii, in recreatia mare.
Dupa un accident, ce reprezinta pierderea sarcinii si a viitorului ei sot, Ali, Bettina va poza pentru o colectie Coco Chanel, dedicata acesteia, in 1969 si isi va oferi serviciile de consilier lui Emanuel Ungaro.
Eram murdarita astfel nu numai eu, ci si tata, care murise intr-un accident la putin timp dupa eliberare.
Simone de Beauvoir, care s-a scufundat treptat in alcoolism, pe masura ce Sartre decadea, e victima unui accident vascular, la doua zile dupa inmormantare.
Nu mai poate fi vorba de un accident sau de o coincidenta, ci de executarea comenzii trasate de la Viena :
- Accident auto: Asemenea vis vrea sa transmita temerea unui om care traieste in mediul urban. Cu siguranta, in antichitate nimeni nu visa accidente auto.
Comicul si realizatorul Artus de Penguern a murit marti la varsta de 56 de ani in domiciliul sau parizian din cauza unui accident cardiac.
Dupa ce a incercat sa musamalizeze cazul si a scris pe Facebook ca Alexandra Stan ar fi suferit un accident auto, managerul este de negasit.
A spus o rugaciune de multumire si s-a rugat si pentru oamenii implicati in accident. Apoi a mers cu grija in spatele masinii sale sa verifice daca avea sau nu capacul rezervorului, si-l avea.
Moartea unui bebelus nu este descrisa ca SMSI daca o anumita cauza cum ar fi un accident, o infectie sau o problema anterioara necunoscuta cu care s-a nascut copilul (o malformatie congenitala), este identificata.
google-analytics.com