Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (4.07 secunde)
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie. ... In accident, un copil de cinci ani a fost ranit, iar mai multe masini au fost avariate.
Vasilica Oncea, agent de paza la Combinat, proprietarul Peugeotului avariat, a povestit ca dupa accident soferul si-a incuiat masina si a plecat, cel mai probabil pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
Bloggerul de turism Razvan Pascu, un adevarat etalon pentru pasionatii de calatorii si de condei, face cateva precizari in legatura cu tragicul accident care a avut loc recent la Muntenegru.
daca exista o supraveghere video in Bistrita Nasaud, cand s-a petrecut acel accident cumplit, cu camionul cu lemne care s-a rasturnat, nu s-ar fi intamplat acel accident si nici cele 2 accidente de azi-noapte.
Un alt accident in care a fost implicat un autocar care transporta romani a avut loc duminica dimineata, in Bulgaria.
Soferilor care depasesc viteza legala cu peste 60 de kilometri si produc un accident rutier soldat cu pagube materiale li se aplica sanctiuni de la 51 pana la 120 de puncte de amenda (intre 4.080 si 9.600 de lei).
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Cinci elevi au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a fost implicata intr-un accident. Autovehiculul era condus de un adolescent care avea permis de o singura zi.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
- Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. O femeie insarcinata in 8 luni si sotul ei au fost spulberati de o masina scapata de sub control, care a ajuns pe celalalt sens de mers.
In urma acestui accident au rezultat doua victime, ranite usor,a declarat Florin Bara de la Politia Rutiera. Ambele tinere implicate in accident sunt din Caracal, judetul Olt.
Sase persoane au fost grav ranite in urma unui accident teribil pe DN1A, in judetul Prahova, in zona comunei Maneciu.
pe drumurile din Romania circula zi de zi mii de masini cu defectiuni grave - RAR a publicat un raport ingrijorator - Anul trecut au fost verificate in trafic peste 76.000 de automobile - Aproape 3.800 dintre acestea prezentau pericol iminent de accident Potrivit unui raport publicat de Registrul Auto Roman, anul trecut, aproape 3.800 de soferi au fost depistati in trafic cu masini care prezentau pericol iminent de accident.
Prefectul judetului Harghita, Adrian-Jean Andrei, a fost anuntat despre accident si a dat asigurari ca s-au luat toate masurile pentru acordarea primului ajutor victimelor si transportarea lor la spital.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Grav accident de circulatie in apropiere de Iasi, la Letcani, unde un tir a lovit doi copii pe o trecere de pietoni.
google-analytics.com