Cautare

969 de rezultate pentru "accident" (6.97 secunde)
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. Atentie, urmeaza informatii care va pot afecta emotional. Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Accident grav in aceasta dimineata in Capitala. O autospeciala a IPJ Dambovita, care transporta o persoana catre Arestul Central, a lovit in plin un autoturism.
Un accident extrem de grav a avut loc, astazi dupa-amiaza, in judetul Caras-Severin.
O masina de teren cu numere romanesti, care transporta in portbagaj cinci migranti sirieni, a fost implicata intr-un grav accident, in timp ce era urmarita de politistii bulgari.
Brasovul gazduieste o serie de simulari de incidente cu victime multiple La exercitii iau parte 200 de medici UPU si pompieri din cadrul IGSU Printre simulari se numara un accident rutier in tunel sau incendiu la spital
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
4 oameni au ajuns la spitalul de urgenta din Buzau, dupa un accident grav produs pe drumul E85. Soferul unei masini a incercat sa depaseasca prin dreapta o cisterna, dar masina s-a agatat de cisterna si a fost aruncata pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alte doua masini.
Fondator al Uniunii Vatra Romaneasca, deputatul PRM Vasalie Mois are 23 de procese pe rol impotriva sa (civile si penale), dintre care unul pentru ucidere din culpa a unui copil si ranirea altor 2 persoane intr-un accident rutier.
"Doamne fereste, la un eveniment electoral ce se petrece simbata sau duminica, se petrece un accident. Conform BEC, nu poti da acea stire, pentru ca are caracter electoral (...).
Tariceanu anuntase inca de miercuri ca il va demite pe Merchea, pe motiv ca acesta tinea acasa masina prefecturii, iar fiul sau a furat automobilul si a provocat un accident.
Dragomir se va ocupa de bunul mers al Organizatiei Municipale PNL Constanta, in incercarea de a suplini marea absenta a presedintelui Gabriei Caciuloiu, trecut in nefiinta dupa un tragic accident de masina.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Fostul primar al Tecuciului, Gheorghe Lazar, consilier municipal independent, nu-si poate misca mana dreapta din cauza unui accident vascular suferit in cursul lui iulie, fiind nevoit sa semneze declaratia de apartenenta politica cu amprenta aratatorului mainii stangi, transmite NewsIn.
In urma discutiilor purtate la sediul Primariei Medgidia, prefectul a concis ca privatizarea uzinei a avut un real succes, datorita investitiilor realizate, lucru ce a dus ca in ultimele 766 de zile sa nu se mai inregistreze nici un accident de munca.
Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz a ramas fara permisul de conducere timp de 60 de zile, dupa ce a fost sanctionat de politistii bucuresteni pentru un accident provocat de politician in sectorul 1 al Capitalei.
in timpul guvernarii cederiste, cind era mare loctiitor al sefului Inspectoratului Judetean de Politie Satu Mare, Dohotaru a participat la masluirea unui dosar penal privind un accident mortal de circulatie comis de maiorul Gaboreanu, seful de-atunci al doi si un sfert (UM 0215) la Satu Mare.
Nu, nu, nu, nu am nicio..., habar nu am de asa ceva, dar adresarile dure, murdare pot fi acceptate pana la o limita - hai sa spunem - o data spui ca este accident, cand vezi ca a facut o practica spui ‘acest om nu ma mai intereseaza, nu-l mai respect din acest moment, nu-i mai dau semnele exterioare de respect‘.
"PDL se comporta ca un tren care merge in viteza catre un pod rupt si, daca nu vom muta macazul la timp, vom avea un accident care nu va fi doar al nostru, ci si al milioanelor de romani".
Principalul avantaj il reprezinta marirea limitei de despagubire pentru pagubele materiale produse intr-un accident. Aceasta va fi de 100.000 de euro in 2007 si 150.000 de euro in 2008.
In caz de accident in Europa, pagubele vor fi platite prin intermediului Acordului Multilateral la care au aderat toate Tarile Uniunii, plus Elvetia, Andorra si Croatia.
google-analytics.com