Cautare

1593 de rezultate pentru "accident rutier in 17 01 201 drajna slobozia" (3.48 secunde)
Monitorizarea traficului a fost efectuata intr-o dimineata a unei zile din mijlocul saptamanii, dar si la inceput de week-end, vineri dupa masa, in special pe arterele de iesire din Bucuresti.
VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare. Toate competitiile au startul si sosirea in Piata Constitutiei.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
- In conditiile in care conform programului de guvernare sunt preconizate cresteri ale salariului minim brut pe economie, pentru a nu creste excesiv cuantumul amenzilor raportat la veniturile cetatenilor si la gravitatea faptelor, aceasta masura a fost adoptata de Guvern, a afirmat un oficial guvernamental, citat de News.ro.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Pentru ca in urma acestui eveniment nu este clar unde va fi construit viitorul pod, permiteti-mi sa reiau argumentele aduse de primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, dintr-o mai veche scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta.
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
Inca 37 de kilometri de autostrada au fost dati vineri in folosinta. ... Segmentul de autostrada a fost deschis provizoriu si anul trecut, dar numai pe un singur sens, in perioada sezonului estival. ... Potrivit Mediafax, autoritatile estimeaza ca lucrarile la Autostrada Soarelui se vor incheia in 2010.
Ministerul Transporturilor vrea sa suplimenteze bugetul alocat in acest an constructiei a doua tronsoane ale autostrazii Bucuresti-Constanta, respectiv Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda, cu 14,09 mi-lioane de lei, la 46,38 milioane de lei, din sumele necheltuite anul trecut.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va incheia un contract pentru sectiunea Bucuresti-Cernavoda-A2 si unul pentru Bucuresti-Pitesti (A1)-Centura Pitesti, in total urmand sa existe doua contracte cu valabilitate de un an fiecare.
In prezent se afla in constructie efectiva 120 de km de autostrada, in timp ce au fost reziliati 130 km in ultimii ani". ... Romania a ajuns in situatia in care lungimea proiectelor reziliate o depaseste pe cea a autostrazilor in constructie.
euro la nivel international, si-a construit o retea de furnizori locali care cuprinde 40 de fabrici de mobila si decoratiuni de la care cumpara umerase (Gherla), patuturi pentru copii (Drajna-Prahova), farfurii (Alba-Iulia) sau cesti (Sighisoara) care ajung in cele 340 de magazine din lume.
Or, dupa cum este cat se poate de vizibil, ministrul agriculturii numai ca nu iese in teritoriu nu poate fi acuzat, cea mai mare parte a timpului sau de lucru fiind impartita intre obligatiile europene si vizitele de lucru la obiectivele importante din tara.
google-analytics.com