Cautare

4825 de rezultate pentru "accident rutier deva arad 27 06 2010" (3.37 secunde)
Senatorul PD Nicolae Iotcu a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, o adresa interna a PSD care ar dovedi, potrivit democratului ca localitatile din Arad primesc bani de la Guvern in functie de rezultatele pe care PSD le-a obtinut la europarlamentare in aceste localitati.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
Consiliul Concurentei a aprobat preluarea de catre producatorul de materiale de constructii Macon Deva a tapte firme membre ale grupului Simcor Oradea, apreciind ca aceasta nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe piata, care sa conduca la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea semnificativa a concurentei, se arata intr-un comunicat al autoritatii.
Firmele Macon Deva si Sipromat Hunedoara, care detin concertat participatii majoritare la Simbeton (SIOB) si Simcor (SIOR), din Oradea, vor derula in intervalul 8 octombrie-4 noiembrie, oferte publice de preluare a celor doi producatori de materiale de constructii, in valoare totala de 22,64 milioane de lei.
Se inaugureaza tronsonul de autostrada Simeria-Orastie Tronsonul de autostrada Simeria-Orastie, cu o lungime de aproape 18 kilometri si care face parte din soseaua Deva-Orastie, va fi deschis circulatiei incepand de joi.
Cosmarul lui Nicusor Dan e o doamna din Deva, nu PSD (Autor: Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Claudia Pirvoiu) Romania si Ungaria au semnat astazi, la Budapesta, acordurile privind conexiunea autostrazilor intre Arad - Nadlac (Romania) si Csanadpalota - Mako - Szeged (Ungaria) si intre Cluj Napoca- Santaul Mare (Romania) si Nagykereki-Szolnok (Ungaria).
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
Cel mai important avans, de circa 14%, a fost inregistrat in cele trei luni, noiembrie, decembrie si ianuarie, de catre varianta de ocolire a municipiului Arad, care era finalizata in proportie de 85% la inceputul lunii februarie.
COD RUTIER 2013: ... sunt la prima abatere de acest gen, potrivit proiectului noului Cod rutier postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. COD RUTIER 2013:
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Compania de Transport Public (CTP) Arad a castigat in instanta demersurile facute pentru a recupera cateva datorii mai vechi de la organizatia judeteana a PSD. ... Vicepresedintele PSD Arad, Alexandra Braica, a declarat ca deocamdata conducerea filialei nu a luat in calcul o eventuala contestare a sentintei pronuntate de instanta.
google-analytics.com