Cautare

2277 de rezultate pentru "accident rutier calarasi in 15 08 2021" (5.29 secunde)
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier. In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
REALITATEA.NET - COD RUTIER 2013: Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. ... COD RUTIER 2013:
La data de 02 decembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sector 4 - Serviciul de Investigare a Fraudelor, impreuna cu agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 26 Politie si inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Romane - Bucuresti au actionat pe raza de competenta in zona Sos.
Oamenii povestesc ca astfel de situatii ar fi numeroase printre legumicultorii din zona comunei doljene Calarasi, dar si prin localitatile mai apropiate de Craiova.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
Primarul Municipiului Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, a avut onoare sa-l primeasca miercuri, 5 august 2015, la sediul institutiei pe marele fost fotbalist Gheorghe Hagi, una dintre legendele sportului romanesc.
ROMANIA-ISRAEL in 10.04.2016 , ORA 18:00 in Sala Polivalenta Calarasi O veste senzationala pentru iubitorii handbalului calarasean: conform EHF si FRH meciul ROMANIA-ISRAEL se joaca in SALA POLIVALENTA CALARASI !
Ziua comunei Calarasi, serbata ca in epoca ceausista: pancarte, costume nationale, elevi pusi in primele randuri. Comuna doljeana Calarasi si-a serbat ieri ziua, intr-un cadru festiv, incununat de intregul staff al PD-L, dar si de localnicii care i-au asteptat pe oficialii partidului in soarele amiezii.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Atitudinea din Calarasi informeaza: ... Clasamentul l-am realizat in ordinea performantei, descrescator. ... Initiative legislative (19) Declaratii politice (6) Interpelari (1) Luari de cuvant in plen (5) Motiuni (1) 2.
Ministerul Integrarii Europene (MIE) a lansat miercuri, la Calarasi, prima sesiune de depuneri de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria, destinata proiectelor mici.
google-analytics.com