Cautare

4621 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 ccccu un logan van" (3.75 secunde)
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan. Doua persoane din Logan au murit.
Ajunsesera pompierii si ii scoteau pe cei din Logan", a spus un martor. In autoturismul Logan se aflau o femeie si un barbat. "Am fost solicitati pentru a interveni la un accident de circulatie in care au fost implicate un Logan si un jeep Hyundai.
Dacia a prezentat, joi, la Salonul Auto de la Paris, modelul Logan MCV restilizat, dezvaluit publicului in premiera, precum si Logan eco2 si modelul Sandero cu motorizare diesel de 1,5 litri, cu 85 CP, care va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor.
Logan Van a fost lansat oficial miercuri, 14 februarie, la sediul firmei Redac Automobile Craiova, dealer Renault si Dacia. A treia versiune de Logan, dupa berlina si break, Van inlocuieste venerabila Dacia pick-up si are o sarcina utila de 800 de kilograme.
Coordonatorul Uniunii Europene pentru proiectele de gaze naturale din sudul Europei, Jozias van Aartsen, s-a aratat optimist la sfartitul discutiilor de sambata, de la Ankara, in ceea ce privette viitorul gazoductului Nabucco, subliniind importanta proiectului pentru Turcia ti UE, scrie Reuters, preluat de NewsIn.
De la lansarea comerciala, in septembrie 2004, Logan a reusit o performanta remarcabila cu 19.015 vehicule vandute si 11.830 comenzi suplimentare inregistrate la sfarsitul lunii noiembrie 2004.
Logan, primul model Dacia testat de EuroNCAP, organizatia europeana de evaluare a sigurantei autoturismelor noi, a obtinut la clasa masinilor de familie de mici dimensiuni cel mai slab punctaj la toate categoriile la care a fost verificat.
Dacia a lansat ieri la Craiova, in Piata Prefecturii, o ampla campanie de teste cu modelul Logan, sub sloganul "Cu Logan, orasul tau este Europa", unde se poate castiga o Dacia Logan Ambiance 1.4 MPI.
Dacia Logan si Dacia Sandero restilizate, in primele imagini oficiale. Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Ieri a iesit de pe linia de fabricatie a uzinei Dacia din Mioveni automobilul Logan cu numarul 500.000 de la intrarea in productie a acestui model.
Campionii mondiali si europeni au dechis scorul in primul meci de la CM 2014 si au fost la un pas de a intra la cabine in avantaj. Dar Van Persie a egalat in minutul 44, dupa care batavii au declansat tavalugul spre poarta lui Casillas.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: ... inspectia si controlul respectarii reglementarilor interne si internationale privind conditiile de acces la activitatea de transport rutier, de siguranta a transporturilor rutiere si de protectie a mediului;
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Uzina Dacia Pitesti a produs autovehiculul cu numarul 2.500.000, un model Logan de culoare gri-perl echipata cu motor de 1,4 litri pe benzina, care a parasit, ieri, 8 ianuarie a.c.
Loganul Break va contine 80% din modelul de la Geneva Romanii vor putea sa cumpere noul Logan Break incepand din octombrie acest an, cand modelul va fi disponibil si pe piata romaneasca.
De cateva saptamani, aproape toate posturile comunale au fost dotate cu autoturisme Logan. ... cota de benzina, respectiv un plin de rezervor, abia daca ajunge la o comuna de marime medie.
Modele Dacia Logan echipate din fabrica cu instalatie GPL Landi Renzo sunt de acum disponibile la dealerul craiovean. Producatorul a sesizat interesul posesorilor de Logan pentru montarea unei instalatii GPL pe masina, un sistem care functioneaza cu succes de multa vreme pe alte masini.
Uzina Dacia de la Mioveni a produs astazi autovehiculul cu numarul un milion. Automobilul cu numarul un milion este un Logan Preference 1.6 MPI, ce este destinat pietei din Romania. Pe platforma din Romania se fabrica 5 modele de autoturisme, ce sunt disponibile in 27 de versiuni.
In timp ce in ultima perioada vanzarile de carne de pasare s-au injumatatit din cauza gripei aviare, producatorii din domeniu nu scad preturile, deoarece ei cred ca aceasta boala nu va avea un impact prea mare asupra Romaniei.
google-analytics.com