Cautare

3836 de rezultate pentru "accident mortal bufteal 14 07 2010" (2.84 secunde)
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V.
La data de 7 septembrie 2010, in jurul orei 5.30, P. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 23:30, W. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui J.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. ... Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: - ranirea grava a conducatorului auto T.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M.
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetari Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 22.09.2010, pe bd.
Mai mult, avocatul acesteia si o colega de la acelasi ziar au fost impuscati mortal in plin centru al capitalei ruse.
"In perioada 14-17 iunie 1990, potrivit dispozitiilor primite din partea guvernului, MApN a asigurat hranirea si echiparea unor forte civile ce au participat la restabilirea linistii si ordinii publice in Capitala", se mai preciza in raport, aratind ca MApN a distribuit produse minerilor in valoare de 886.000 de lei.
La randul sau, Cristian Parvulescu a precizat ca, prin afilierea PD la PPE, democratii incearca sa profite de conjunctura europeana, ei facand, in opinia analistului politic, un salt mortal si deocamdata nici nu au aterizat si nici nu se stie unde vor ateriza.
O vedeta din Venezuela si sotul ei au fost impuscati mortal de o banda de hoti pe autostrada, dar, in mod miraculos, fiica lor de 5 ani a supravietuit atacului.
Biologii au aflat, cu mult timp in urma, ca o seama de vietati de dimensiuni microscopice, inclusiv bacterii, pot supravietui intr-un mediu considerat inainte mortal.
Gorila a fost impuscata mortal, desi baietelul se afla in preajma ei. Copilul a fost transportat la spital cu rani minore.
(5) Universul este un loc mortal. La nivelul miliardelor de ani, viata poate fi un episod trecator. Un asteroid, o supernova, izbucniri de raze gamma sau chiar explozii solare ar putea transforma o planeta ospitaliera intr-una fara viata.
Dupa cateva minute, Awad a fost impuscat si ranit mortal, in timp ce soldatii au inscenat un schimb de focuri pentru a musamaliza crima.
Dincolo de plata drepturilor salariale, subprefectul a castigat cu ajutorul instantelor si daune morale al caror cuantum este de-a dreptul imoral comparat cu suma pe care a primit-o familia Alexandei Iancu, impuscata mortal in cap de Ionut Dinu, fiul de politist.
Anuntul lui Tokes si sprijinul pe care il are si din tara, si din strainatate pentru acest partid popular al maghiarilor din Transilvania reprezinta pentru UDMR un pericol mortal", sustine el.
Chiar asa un pericol mortal prezinta o "platforma critica la adresa actualei conduceri", incat sa fie nevoie de suspendari sau chiar excluderi?
Si asta pentru ca cele trei formatiuni politice din Opozitie, prin intermediul liderului senatorilor liberali, Puiu Hasotti, a lovit mortal.
google-analytics.com