Cautare

6522 de rezultate pentru "accident mortal 10 octombrie 2010" (2.99 secunde)
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane. ... Sublocotenentul post-mortem Remus Branzan a facut parte din Brigada 10 Geniu, primul contingent militar din tara noastra care a participat la o misiune internationala de mentinere a pacii, in Bosnia si Hertegovina.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00. ... Trecerea la ora de iarna va avea loc in ultima duminica a lui octombrie, iar revenirea la ora de vara se produce in ultima duminica din martie.
Exceptie de la aceasta regula fac Franta, care isi sarbatoreste armata la 11 noiembrie (ziua armistitiului dintre Aliati si Germania - 11 noiembrie 1918), Italia, a carei zi a armatei este la 4 noiembrie (data semnarii armistitiului de la Villa Giusti - 4 noiembrie 1918), si Romania, care isi sarbatoreste Ziua Armatei la 25 octombrie.
Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vremea se raceste semnificativ in aceasta saptamana, iar de precipitatii nu vom scapa pana pe 6 octombrie 2019.
Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
google-analytics.com