Cautare

3955 de rezultate pentru "accident hateg 11 octombrie hateg" (9.05 secunde)
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. O femeie si doi barbati s-au ciocnit in aer duminica, 18 octombrie, pe aerodromul de la Clinceni. ... Femeia implicata in accident este constienta.
Cu cel putin 60 zile inainte de data alegerilor, deci cel mai tarziu la data de 1 octombrie, partidele politice, aliantele politice, aliantele electorale vor stabili semnele electorale care vor fi comunicate BEC pana la 16 octombrie.
Documentul va fi supus votului in 27 octombrie Motiunea de cenzura va fi prezentata in sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului in 20 octombrie, urmand ca dezbaterea textului si votul asupra motiunii sa aiba loc in 27 octombrie.
Un studiu realizat de Institutul National de Statistica (INS) releva cresterea castigului salarial mediu in luna octombrie cu 2,15% fata de luna precedenta.
Soldul creditelor neguvernamentale s-a majorat in intervalul octombrie 2003-octombrie 2004 cu 46,3% (32,1% in termeni reali). ... In octombrie, totalul finantarilor acordate de banci pentru firme si populatie s-a ridicat la 402.249 miliarde de lei, cu 2,2% peste soldul din septembrie (1% in termeni reali).
In judetul Dolj nu se mai incorporeaza decat pe baza de voluntariat, deci nu au mai fost trimise ordine de incorporare pentru seria octombrie", a declarat locotenent-colonel Ion Muraretu, ofiter de relatii publice in cadrul Centrului Militar Zonal (CMZ) Dolj.
Astfel, creditele persoanelor fizice au depasit in octombrie 22 de miliarde de lei, fiind in crestere cu 3,2% fata de luna precedenta, anunta un comunicat al BNR. Tot in octombrie, firmele au obtinut finantari in valoare de aproximativ 24 de miliarde de lei, in crestere cu 77,9%.
Preturile de consum au crescut in octombrie cu 1,06%, fata de 0,4% in septembrie, pe fondul scumpirii semnificative a serviciilor si a produselor alimentare, iar rata anuala urca utor, la 7,39%, comparativ cu 7,3% in luna precedenta, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).
Avansul depozitelor populatiei si firmelor s-a redus de la 32,6% in septembrie la 25,2% in octombrie, valoarea totala a acestora ajungand la 140,657 miliarde lei, potrivit datelor publicate, marti, de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in luna octombrie a acestui an a scazut fata de perioada similara din 2007 cu circa 30%, situatie provocata de actuala criza financiara, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA).
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie. ... Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat zilele trecute structura in profil teritorial a creditelor si depozitelor romanilor pe luna octombrie.
Cea de-a doua editie UX Bucharest, prima conferinta de acest gen din Europa de Est, va avea loc la inceputul lunii octombrie al acestui an.
Tricolorii au doua meciuri de disputat, contra Andorrei, pe 11 octombrie, si a Estoniei, pe 15 octombrie.
- Turneul va incepe pe 3 octombrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova. - Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor. - Pe 10 octombrie, Toamna Simfonic va fi la Opera Nationala din Iasi. - Pe 13 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava.
Intre 4 si 13 octombrie, Festivalul International de Film de Animatie isi surprinde publicul cu un cocktail nonconformist de muzica live si proiectii hipnotizante, dedicat celor care vor sa se bucure de experienta de festival zi si noapte.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
un complex format din termocentrala Turceni si hidrocentralele Curtea de Arges si Hateg; al doilea complex format din hidrocentralele din Ramnicu Valcea si termocentralele Isalnita, Craiova, Constanta Palas;
Ioan Timis si-a motivat gestul prin faptul ca a constatat ca il reprezinta "fieful sau" din zona Hateg, care este liberal.
Acolo sunt vestigii dacice si romane, inclusiv capitala Sarmisegetuza Ulpia Traiana, cetati si biserici medievale precum castelul Santamaria Orlea, cetatea Colt care se pare ca l-a inspirat pe Jules Verne sa scrie, sau misterioasa biserica din Densus care are o forma unica si a fost ridicata acum opt secole din bucati de piatra aduse din ruinele Sarmizegetusei, Parcul National Retezat, Rezervatia de zimbri Hateg din padurea Slivut, Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului.
Liderul PNL Crin Antonescu a salutat luni castigarea de catre Mariana Campeanu a mandatului de deputat de Hunedoara. "Este o victorie foarte importanta, o victorie de moral, o victorie care arata cateva lucruri:
google-analytics.com