Cautare

6059 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tg jiu la spitalu tudor" (4.34 secunde)
O echipa de specialisti romani a realizat la Targu Jiu o instalatie unica in lume pentru producerea unui ingrasamant agricol special, care are la baza praful de carbune rezultat in urma exploatarii miniere.
Nici un investitor nu s-a inscris la licitatia pentru achizitionarea insulitei de pe Jiu situata langa Parcul Central din Targu Jiu, unde se afla Poarta Sarutului si Masa Tacerii, operele lui Brancusi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi.
Destinul Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) se decide astazi la Curtea de Apel din Craiova.
Parcul Industrial Bumbesti Jiu nu este, deocamdata, afectat de criza economica. In cadrul Parcului isi desfasoara activitatea zece agenti economici, la care se adauga fabrica Pirelli, care ocupa cea mai mare suprafata.
Primaria Targu Jiu a reusit sa obtina o finantare europeana de 16 milioane de euro prin Programul Operational Regional, prin intermediul a trei proiecte ce au ca obiectiv imbunatatirea infrastructurii in mai multe zone din municipiu.
Municipiul Targu Jiu va beneficia de una dintre cele mai moderne statii de epurare a apelor menajere din Romania. ... Ape mai curate, deversate in Jiu Investitia la noua statie de epurare va fi gata in luna mai a anului viitor.
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Coliziuni cu un animal 4% Incepand cu 1 iulie 2009, anumite accidente rutiere survenite pe teritoriul Romaniei pot fi solutionate prin constatare amiabila, fara a mai fi nevoie de interventia Politiei. ... In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
Cei 33 de europarlamentari romani, alesi in urma scrutinului din 7 iunie, si-au primit, joi, certificatele, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul Biroului Electoral Central.
Deputatul independent de Iasi Tudor Ciuhodaru este de astazi parlamentar al Partidului Conservator. In cadrul unei conferinte de presa, sustinuta la sediul central din Bucuresti al PC, parlamentarul iesean a anuntat oficial ca a devenit membru al PC.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Tudor Gheorghe are o verva incredibila. ... Este casatorit cu actrita Georgeta Luchiana Tudor si impreuna au un fiu, Adrian. ... Copilaria sa a fost nefericita, pentru ca tatal lui, Tudor Ilie, a fost condamnat politic. S-a nascut la 1 august 1945, comuna Podari, judetul Dolj.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
google-analytics.com