Cautare

3942 de rezultate pentru "accident hunedoara spini 20 01 2010" (3.16 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Ioan Mircea Molot, spune ca Ministerul Integrarii a preluat trei proiecte PHARE de la institutia judeteana, iar drumul va fi construit din fonduri structurale.
Obligatiunile emise de Consiliul Judetean Hunedoara, în valoare de 15 milioane de lei, urmeaza sa fie tranzactionate la bursa, în aceasta saptamâna, la categoria Titluri de stat.
Obligatiunile emise de Consiliul Judetean Hunedoara, în valoare de 15 milioane de lei, urmeaza sa fie tranzactionate la bursa, în aceasta saptamâna, la categoria Titluri de stat.
Obligatiunile emise de Consiliul Judetean Hunedoara, în valoare de 15 milioane de lei, urmeaza sa fie tranzactionate la bursa, în aceasta saptamâna, la categoria Titluri de stat.
Din cauza conditiilor meteorologice, a fost luata decizia ca misiunea de recuperare a celor doi adolescenti decedati, ramasi la locul producerii avalansei, sa se reia duminica dimineata, de la orele 06:00, cu echipe formate din reprezentanti ai Serviciului Judetean Salvamont Hunedoara si Inspectoratului de Jandarmi Judetean Hunedoara, informa un comunicat de presa al ISU Hunedoara.
Cluj), Casa de Cultura a Studentilor Luni, 20 mai 2013, ora 19:00, ALBA-IULIA (Jud. ... Brasov), Centrul Cultural Reduta Miercuri, 29 mai 2013, ora 20:00, HUNEDOARA (Jud. Hunedoara), Casa de Cultura Vineri, 31 mai 2013, ora 20:00, DEVA (Jud.
Turneul national "Lectia" va continua apoi cu un concert Tudor Gheorghe, joi 8 Mai 2014, la Hunedoara, iar marti 27 Mai 2014 va avea loc un concert la Cluj Napoca.
Orasul a capatat o noua importanta dupa numirea drept comite de Timissi de ban al Banatului a lui Iancu de Hunedoara.
Iancu de Hunedoara, Piata Victoriei, Bd. ... Iancu de Hunedoara, Piata Victoriei, Bd. Iancu de Hunedoara, Sos. Stefan cel Mare, Calea Floreasca, Str.
Iancu de Hunedoara - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Sos. ... Iancu de Hunedoara - Sos. Stefan cel Mare - Sos.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Cum va veti descurca cu cei doi spini din coasta: Nastase si Mitrea? Mircea Geoana: (dupa o pauza) Este interesant ce s-a intamplat in acesti ani, de cand am fost activ politic in PSD.
In pofida alarmantelor zvonuri, social-democratii cu state vechi de partid nu cred totusi ca nea Nelu poate renunta asa usor la partidul sau de suflet si banuieste ca este vorba doar de o strategie menita sa paveze cu spini drumul noii conduceri.
Pe bolta bisericii se pot vedea stemele tarilor care au participat la constructie, iar stanca pe care s-a rugat Iisus este inconjurata cu o cununa din spini din fier forjat.
20% dintre pacientele cu neoplasm mamar au depresie sau tulburari de anxietate (Autor: ... "O femeie cu cancer de san poarta o dubla coroana de spini.
google-analytics.com