Cautare

61427 de rezultate pentru "abonatii din judetul sibiu sat bradu" (4.41 secunde)
Un sat istoric Valle Piola, Italia, a fost scos la vanzare pentru ca nu sunt fonduri pentru restaurare, potrivit The Telegraph. Satul este inconjurat de munti si se afla in centrul celui mai mare parc national din Italia, Gran Sasso din regiunea Abruzzo.
are puteri miraculoase, specifice zeilor si eroilor din basme, dar si calitati si defecte specifice oamenilor. ... s-a nascut inaintea tuturor sfintilor, este mai mare peste ciobanii din satul in care s-a nascut Hristos si altele.
"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" pare proverbul potrivit pentru autoritatile care pregatesc stramutarea Rastului, mizand atat pe fonduri interne, cat si externe.
Oamenii din sat au plecat la lucru, iar cand s-au intors, pe timp de noapte au observat ceva ciudat intr-o vale din apropiere. ... Din directia luminii se auzeau si niste zgomote metalice ritmate, satenii care au trecut prin zona, preferand sa ocoleasca lucrurile care se intamplau in acea vale.
inundaţiile din această ... nu ar fi lovit, din nefericire, şi judeţul nostru, probabil că ... dinţii la Călugăreni, iar extratereştrii au luat ca punct preferat de vizită
Se spune ca existau intr-un sat, candva, doi dogari.
Alina Ciobanu) La 50 de km de Tulcea se afla Gura Portitei, un sat pescaresc transformat in statiune, dedicat celor care vor sa cunoasca o zona virgina de coasta a tarii.
Atentie mare, deoarece costurile suplimentare ale tranzactiei va obliga sa scoateti mai multi bani din buzunar decat ati planuit. ... Arendasul e obligat, conform contractului de arenda, sa achite arenda specificata in contract", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera din Dolj.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Laurent Favier a mostenit de la bunicI o casa cu garaj, iar azi e cel mai cautat restaurant din sat, sub sloganul "casa mea e casa ta".
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Facem o oprire la fabrica locala de inghetata - se spune ca e cea mai buna din Franta.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. ... Toate restaurantele din sat se aprovizioneaza de aici! ... "branza de capra sarata cu flori de sare, din Insula Re!" Totul e sarat cu sarea locala, recoltata din mlastinile insulei.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. ... Si totusi, un sat din Franta ne da o lectie demna de urmat:
Un morar de pe Siret, pentru numai un milion de persoana, s-a oferit sa transporte cu barca oamenii dintr-un sat inundat. ... Cind sinistratii dintr-un sat au primit ajutoare, oamenii din satul vecin, care nu patise nimic, au venit si s-au infruptat din ajutoare, motivind ca si ei sint saraci.
Un morar de pe Siret, pentru numai un milion de persoana, s-a oferit sa transporte cu barca oamenii dintr-un sat inundat. ... Cind sinistratii dintr-un sat au primit ajutoare, oamenii din satul vecin, care nu patise nimic, au venit si s-au infruptat din ajutoare, motivind ca si ei sint saraci.
Un sat la capat de oras. ... De fapt doar numele este frumos, pentru ca in rest Garofitei inseamna ulita de sat, case ca la tara, viata ca la tara, dar si crime si batai care au loc pe acolo. ... centrele de colectare din jur.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Meteorologii au emis, duminica dimineata, noi coduri galbene de vant pentru judetele din centrul si sudul tarii. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
google-analytics.com